Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért ekkora tragédia anyámnak...

Miért ekkora tragédia anyámnak, hogy elvesztettem a szüzességem?

Figyelt kérdés

Anyám már évek óta nyaggat, hogy legyen párom, teóriái vannak, hogy biztos van valakim, csak titkolom. Mondjuk nem tudom mi okom lenne titkolni, ha anyám vagy hat éve úgy várja a párkapcsolatom hírét, mint a messiást. Néha random tol egy kioktatást, hogy ne essek teherbe a "páromtól". Mindemellett mániája, hogy mindent tudni akar, amiben én nem működöm közre, mert nem olyan a kapcsolatunk. Azaz a random egyszeri randikat nem említettem, se azt, ha viszonzatlan érzelmeim voltak valaki iránt éppen.

Nekem elég nyomorultul sikerült a szerelmi életem eddig. Kellemetlen randik, viszonzatlan szerelem, stb. Nem vallási/erkölcsi okokból, meg nem azért, mert nem akartam, nem a szüleim szabotáltak. Hanem szimplán így alakult.

Konkrétan az első csókom ittasan egy buliban történt, tavaly. Én ugyanazon a napon vesztettem el a szüzességem. Egyéjszakás volt, nem totál idegennel, hanem haver-haverjával.

Nem bántam meg, jó volt. Úgy voltam vele, hogy ennyi idősen kellemetlen az a szintű tapasztalatlanság, hogy soha semmi senkivel, essünk túl rajta. 22 vagyok, védekeztünk, nem gondolom, hogy ez gáz lenne. Nekem ez a szüzesség inkább egy kellemetlen gát volt az ismerkedésben.

Nyilván nem szaladtam anyámhoz rögtön elmesélni, mert semmi köze hozzá, függetlenül attól, hogy mivel még tanulok, van egy minimálisan függöm tőle anyagilag. Viszont volt egy vitánk. Felcsesztem magam a nyaggatáson, a szokásosnyál tapadósabb, vájkálósabb volt. Én meg hát a fejéhez találtam vágni, hogy amúgy már szexeltem, tudok védekezni. Ezen elindult a háborgás, hogy én eltitkoltam a kapcsolatot, bla-bla-bla-bla... Én meg hát így közöltem nem voltam kapcsolatban. Na azóta áll a bál, hogy mi az, hogy hónapok óta titkolom, EL KELLETT VOLNA MONDANOM NEKI, hogy szexeltem, ráadásul azon is ki van, hogy egyéjszakás volt.

Azóta kerülöm azt, hogy felvegyem a hívásait, meg nem mentem haza az albiból, de egyszer úgyis beszélnünk kell.

Mindenesetre nem értem, hogy mi ezen a tragédia, hogy 22 évesen elvesztettem a szüzességem.

ma 19:24
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
81%

"de egyszer úgyis beszélnünk kell."

Linkeld, hogy hol van ez törvényben. Nem kell.

ma 19:32
 2/24 anonim ***** válasza:
15%
Nem azt tartja tragédiának szerintem, hogy elvesztetted a szüzességedet, hanem hogy nem mondtad el neki korábban.
ma 19:36
 3/24 anonim ***** válasza:
29%

Szerintem nem az bántja anyukádat, hogy elvesztetted a szüzességed, hanem az, hogy elpocsékoltad.

Olyan valakinek adtad, akivel semmi komoly nem volt.

Nem volt szerelem, nem volt mély érzelem, nem volt semmi.

Szerintem megvárhattad volna az igazit vagy legalább valakit, akivel maximális lehetett volna az élmény és nem csupán egy dgás egy haverral.

Szomorú, hogy sok fiatal szétforgácsolja magát és rossz látni egy szülőnek, ha a gyereke hlye.

ma 19:43
 4/24 anonim ***** válasza:
65%
Ahhoz képest, hogy 22 éves vagy, az alapján, amit írsz, tizenévesnek tűnsz. Azoknak teher a szüzesség és el akarják veszíteni a kortársaik nyomására.
ma 19:50
 5/24 anonim ***** válasza:
81%

Neki kellene elmondania, mi a gond ezzel. Mondanám azt, hogy ehhez semmi köze, viszont Te vontad bele olyanba, amit szerintem felesleges volt megosztani vele.

#3: ez azért már nevetséges. A Kérdező is pont abba a baromságba feszült fele, hogy élet-halál kérdés, kivel csinálja először, inkább csak túl akart esni rajta.

Az égvilágon semmi baj nincs azzal, hogy lefeküdt valakivel, aki nem élete nagy szerelme. Mégis mi a gond azzal, ha csak egy jót akart dugni? Élvezte, nem? Akkor?

Nem azzal lesz gond, hogy az ember szexel, ha akar (persze megcsalás nélkül), hanem ha ebből lelkiismereti ügyet csinálunk, és elhiszi, hogy ezzel árt magának.

ma 19:52
 6/24 anonim ***** válasza:
2%

5-ös: szerintem meg pont az a nevetséges, de leginkább szomorú, amikor egy fiatal úgy tekint a szüzességére meg saját magára, mint valami tárgy, amit használni KELL és elveszteni MUSZÁJ és egy idegennel (haver haverjával) összefekszik egy kis élvezetért.

Aztán majd mire jönne valaki, akivel tényleg és igazán jó lenne, addigra kiég minden szempontból és elhasználódik nem csak a teste, de a lelke is.

Ugyanis minden közösülés, szxuális kapcsolat energetikai lenyomatot hagy az emberben.

És nagyon nem mind1, hogy valaki szemetes vagy templom..

Persze ki, minek tartja magát.

Akinek se önbecsülése, se józan esze, az ne csodálkozzon, ha egyszer majd megjárja.

Mi lett volna, ha teherbe esik a kérdező?

Abortusz?

Örüljön neki, hogy most épp megúszta!

De lehet, hogy legközelebb nem lesz szerencséje.

ma 20:03
 7/24 anonim ***** válasza:
12%

Nem csoda, hogy ma nem tisztelik a nőket.

Amikor a nők sem tisztelik saját magukat.

Ez a haver haverja meg majd szépen kibeszéli a csajt a háta mögött, hogy milyen könnyen kapható.

Hát, kvára megérte ez a kis élvezet. A pasinak!! Mert volt hova ürítenie.

ma 20:06
 8/24 anonim ***** válasza:
83%
#6: Te nézel rá úgy a női testre, mint egy tárgyra, ami akkor értékes, ha alig használt, nem pedig úgy, mint ami egyedül a személy önazonosságának része, és a saját belátásán múlik, mi a jó neki.
ma 20:08
 9/24 anonim ***** válasza:
84%
#6 es #7: gondolom ha pasi lenne a kerdezo, akkor nem ilyen valaszokat irtatok volna.
ma 20:09
 10/24 anonim ***** válasza:
31%

Amikor egy pasi ír ki kétségbeesett kérdést, hogy ő még szűz és elkésett és stb, akkor én ugyanúgy neki is megírom, hogy mit gondolok és hogy egyáltalán nem szégyen szűznek lenni, mint ahogyan azt a mai világban a fiatalokba táplálják.

Félre vannak vezetve és meg vannak vezetve!

Nézzétek már meg a mai tiniket, sokan suliba is úgy mennek, úgy öltöznek fel, mint valami kivénhedt kva.

Ez lenne a normális ?!

Hát nagyon nem!

Felesleges koravént játszani és felesleges érzelmek nélkül, érettség nélkül összefeküdni fűvel-fával.

Nem kell beállni a rossz sorba!!

ma 20:16
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!