Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Miért van az, hogy apukám...

Miért van az, hogy apukám ilyeneket nem képes megtenni értem?

Figyelt kérdés

Folyton mindennél azt akarja, hogy én intézzem el magamnak. Pl mondtam neki, hogy szeretnék dolgozni, kérdezze meg a munkahelyén, nem-e lenne nekem valami munka. (a nagybátyám a főnök ott amúgy, meg apukámmal is eléggé jóban vannak, régóta ismerik egymást, szóval nem arról van szó, hogy valami idegen főnöke van akitől nem merné megkérdezni) És azt mondta, hogy majd én bemegyek a 20 km-re lévő munkahelyére, aztán majd én megkérdezem.

Meg régebben akartam járni zeneiskolába, erre is azt mondta, hogy majd én felhívom őket, meg majd én elmegyek beiratkozni.. Mit tudnék tenni, ha minden ilyen komolyabb dolgot rám akar hárítani, hogy oldjam meg magam, mikor neki sokkal egyszerűbb lenne?

2020. aug. 19. 21:14
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/161 anonim válasza:
86%
Oldd meg magad. Nagyfiú vagy. Mi lesz Veled ha felnőtt leszel? Szólsz apunak?
2020. aug. 19. 23:13
 102/161 A kérdező kommentje:
Igen, hiába írjátok, tudom hogy mindenki ekkora állat, hogy 10 évesen már beszállt a rezsibe is :DD
2020. aug. 19. 23:14
 103/161 anonim válasza:
87%
Ha szórakozni el tudsz menni, ehhez is legyél nagyfiú/lány. Jól teszi apukád, önállóságra nevel. Az meg nem érv, hogy de a társaidnak is segítenek a szüleik...
2020. aug. 19. 23:16
 104/161 anonim ***** válasza:
74%

17 évesen még jó hogy nem apád intéz mindent.

Szállj már magadba, majd felnőttként a csekkjeidet is ő fizesse mert te béna/lusta vagy hozzá??

2020. aug. 19. 23:37
 105/161 anonim ***** válasza:
83%
Szupi, én nálad fiatalabban is mosok + takarítok ha anya dolgozik, ÉS emellett meg tudok ejteni pár telefont.
2020. aug. 19. 23:37
 106/161 anonim ***** válasza:
42%

Ne bántsátok a kérdezőt! Leírta, hogy csak apja van és alig látja. Háztartást vezet , mos magára ki tudja hány éve.... Szó nincs arról, hogy életképtelen lenne!

Fájlalja, hogy a társainak vannak szülei és neki viszont nincsenek és csupán szeretett volna valamilyen figyelmet az apjától, aki lerázta magáról.. én őszintén sajnálom a kérdezőt, hogy belerúgott egyöntetűen mindenki, hogy az apjának igaza van, hogy leszarja őt. (Mert a kérdező valószínűleg így fordította magában az apja elutasítását )

A kommentelők valószínűleg egy lusta, elkényeztetett takonyra asszociáltak elsősorban, de a válaszadásai végére én ezen az állásponton vagyok, és a kérdésre válaszolva: azért reagált így az apád, mert nem értette meg, hogy szeretnéd ha figyelne rád és melletted lenne. Őszintébben kéne kommunikálnod az apáddal mert félreértette mint ahogy a kommentelők is.

2020. aug. 19. 23:45
 107/161 A kérdező kommentje:
Ha lenne autóm, ezeket simán elintézném magamtól, de tömegközlekedést tudok ki fogja használni.. Nem akarok időhöz meg helyhez kötve lenni ilyen szempontból, had menjek már egyből oda, ahová akarok. Mind1, ameddig nem lesz autóm, valószínűleg ilyen leszek.
2020. aug. 19. 23:45
 108/161 anonim ***** válasza:
60%
Ha apád meghal, te az utcán végzed majd. Életképtelen snowflake vagy.
2020. aug. 19. 23:48
 109/161 A kérdező kommentje:
Köszönöm, 108. Amúgy alapból nem olyan a stílusom, mint amit itt produkálok. Csak a legtöbb válasz elkezdte ezt kihozni belőlem..
2020. aug. 19. 23:48
 110/161 A kérdező kommentje:
Életképtelenező, csicskázó válaszokat felpontozzátok, a normális válaszok, akik tényleg átlátják a helyzetem, nem csak valami felszínes idióta választ írnak, azok meg le vannak pontozva.. Ennyit rólatok :D
2020. aug. 19. 23:50
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!