Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez nagyon nem okés, ugye?

Ez nagyon nem okés, ugye?

Figyelt kérdés

16 éves lány vagyok, anyukám kölcsönkért tőlem 20.000 Ft készpénzt, mert jött a futár, akinek csak készpénzben lehetett fizetni, meg valamibe a munkahelyén is bele kellett adnia, és pont cserélik meg felújítják az automatát meg a bankot, ezért nem tudott levenni.

Erre ma közli velem (nem kértem számon) hogy ő ezt nem gondolta visszaadni, mert már úgyis vett nekem karácsonyra ajándékot, meg a kutyámnak is. Tudni kell, hogy a kutyám a mindenem, és nem kértem semmit karácsonyra amúgy, teljesen jó a kapcsolatunk a szüleimmel is, és nem vagyunk szegények.

De ez nekem fura.. Valahogy nekem soha nem lenne pofám elkérni a pénzt a gyerekem ajándékáért, max ha vmi nagyon drága dolog lenne és előre megbeszéljük hogy belead. Szerintetek?

tegnap 22:32
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
"anyukám kölcsönkért tőlem" - Ha kölcsön kérte, akkor vissza kell adnia.
tegnap 22:54
 2/7 anonim ***** válasza:
52%

Ez a nő egy agyrém! Ad ajándékot, de a te penzeden. Mondd meg ha te kell kifizesd az ajándékod akkor tartsa meg es adja a pénzt!

De kár vitázni egy érzéstelennel, inkább tanulj belőle és dugdosd a pénzed

tegnap 22:58
 3/7 anonim ***** válasza:
9%
És mond, az a 20 ezer ft a saját keresetedből pl diákmunkából van, vagy a szüleid pénzelnek?
tegnap 23:05
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Tök mindegy, azt a pénzt ha tőlük is kapta, nem cigánykodják vissza!

Vagy elnézést kérnek, hogy nincs pénz, de visszaadják!

tegnap 23:09
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kerdezd meg anyukadat, hogy akkor te is visszakapod az ajandek arat, amit neki vettel. Ha valami ertelmes kifogast mondott volna, ugy gondolom konnyebben elfogadtad volna , de ez nem elfogadhato.
tegnap 23:28
 6/7 anonim ***** válasza:
83%
Látványosan ne adj neki semmi ajándékot, és közöld vele, azért, mert a "kölcsönkért" 20K arra ment volna el.
tegnap 23:32
 7/7 Darius- ***** válasza:
Én a helyedben szétlapítanám az ajándékot, amit adna.
ma 01:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!