Küldenél ajándékot olyan közeli hozzátartozódnak, akivel rossz a kapcsolatod?
Ne reagálj. Egyáltalán ne is beszélj vele. Nincs.
Mondjuk, a levágott tyúkfej ötletéből kiindulva nem csodálom, ha ő meg az Idióta című könyvvel lepett meg.
1 és 4- Nem ez a kérdés. Szememben az nem ember, aki megfelel annak a könyvnek a címének. Válaszolni tudtok feltett kérdésekre és értelmezni valamit? A négyesnek ment a piros is.
A többinek köszönöm a választ. Olvastam már, azt is nagyon jól tudta, mert az apám orosz volt.
Érdekes, ha nekem xar lenne a kapcsolatom a gyerekemmel, egészen biztosan nem küldenék neki semmit. Minek vesztegessem a pénzem olyanra, aki nem érdemli meg? Ez ugyanúgy visszafelé is működne, tutibiztos hogy a gyerekem se küldene nekem semmit, ha xar lenne a kapcsolatom.
Tehát a megoldas: nem küldesz semmit és ha ennyire zavar az anyad, teljesen meg is szuntetheted vele a kapcsolatot
Szerinted miért vette a fáradtságot, hogy ajándékot vegyen és küldjön neked?
A választól függetlenül szerintem ne csinálj semmit. Ha egyébként sem terveztél neki adni semmit, akkor ne tedd így se. Ízléstelen vagy rosszindulatú dologig pedig végképp ne süllyedj, semmit nem nyersz vele, csak elrontod a saját ünneped is.
A kérdés megnyitása elött pont az ugrott be, hogy csak akkor ha bele szeretnék rúgni egyet az illetőbe valahogy.
De ha már itt tartunk akkor a legjobb taktika ez ellen ha úgy teszel, mintha nem is tünt volna fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!