Szülők ti is el gondolkoztok ilyenkor ezen ha rossz dolog történik a gyerekkel?
Figyelt kérdés
Szathmáry Niki és Till Tamás eltűnése kapcsán hogy sajnos veszélyes világban élünk még most is nem csak régen?dec. 15. 18:17
1/50 anonim válasza:
Kirívó esetek mindig is voltak lesznek, nem lehet ezen agyalni állandóan.
2/50 A kérdező kommentje:
Ez jogos.
dec. 15. 18:27
4/50 anonim válasza:
Most még veszélyesebb világban élünk.
5/50 anonim válasza:
Két naponta felfogja vki tenni ezt a kérdést?
6/50 A kérdező kommentje:
Szerintem ha a te gyerekedről lenne szó mondjuk vagy a testvéredről nem igy gondolkoznál.
dec. 15. 19:04
7/50 anonim válasza:
Hogy két naponta vmi idióta felrakja ezt a kérdést?
Ugyanígy gondolkodnék, mivel tök mindegy hányszor teszed fel a kérdést, nem változtat a tényen, h a világ tele van pszichopata gyilkosokkal, akiket nem érdekel, h állat, ember, gyerek, felnőtt. Megfogja ölni.
8/50 A kérdező kommentje:
Értem.
dec. 15. 19:14
10/50 anonim válasza:
Régen is veszélyes volt, csak nem tudtunk mindenről. Budapesten voltak olyan városrészek, ahol még nappal is féltünk kimenni az utcára. Van olyan környék, ahova még most sem szívesen mennék, pedig már gyökeresen megváltozott, és akiktől féltem, már nem is élnek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!