Szülők ti is el gondolkoztok ilyenkor ezen ha rossz dolog történik a gyerekkel?
Én most hasonlón agyalok, bár egy tragikus baleset miatt. Nagyon elmentünk abba az irányba, hogy kb nem lehet beszélni bizonyos kérdésekről, mert azonnal rád sütik, hogy áldozathibáztató vagy.
Pedig szerintem fontos lenne beszélni arról, hogy tanítsuk meg a gyereknek, hogy ha nem bízik egy sofőrben, a világ végére is érte megyünk. Hogy nincs az csúfolás, ami rosszabb, mint meghalni, ezért nyugodtan mondja, hogy úgy vezettél, mint az állat, nem veled megyek hazafelé. Hogy az övét akkor is kösse be, ha a többiek kinevetik, hogy gyáva.
Ha erről soha nem lehet beszélni egy baleset kapcsán, akkor még nagyon sok tizenéves végzi úgy, mint tegnap a fiam osztálytársa.
Hogyne tudott volna róla. Volt 1-2 csatorna, mindenki azt nézte. Megírták a lapok. Az emberek meg BESZÉLGETTEK egymással.
A szomszéd városban megöltek egy kislányt. A csapból is az folyt, pedig csak 9 éves voltam.
#9:
Miért, szerinted mit csinál vele, te barom? Nyilván nem teázgatni fog velük.
47 semmi közöd hozzá.
Amúgy se jártam magyar iskolába egy évet se!
43
De volt sima média. Ennyi a nagy helyzet.
45
És mindenki gyerekével ezt csinàlja te idióta?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!