Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők ti is el gondolkoztok...

Szülők ti is el gondolkoztok ilyenkor ezen ha rossz dolog történik a gyerekkel?

Figyelt kérdés
Szathmáry Niki és Till Tamás eltűnése kapcsán hogy sajnos veszélyes világban élünk még most is nem csak régen?
dec. 15. 18:17
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
88%

Én most hasonlón agyalok, bár egy tragikus baleset miatt. Nagyon elmentünk abba az irányba, hogy kb nem lehet beszélni bizonyos kérdésekről, mert azonnal rád sütik, hogy áldozathibáztató vagy.

Pedig szerintem fontos lenne beszélni arról, hogy tanítsuk meg a gyereknek, hogy ha nem bízik egy sofőrben, a világ végére is érte megyünk. Hogy nincs az csúfolás, ami rosszabb, mint meghalni, ezért nyugodtan mondja, hogy úgy vezettél, mint az állat, nem veled megyek hazafelé. Hogy az övét akkor is kösse be, ha a többiek kinevetik, hogy gyáva.

Ha erről soha nem lehet beszélni egy baleset kapcsán, akkor még nagyon sok tizenéves végzi úgy, mint tegnap a fiam osztálytársa.

dec. 16. 06:28
 42/50 anonim ***** válasza:
25%
39, mesterdiplomával leírod, hogy evvel???
dec. 16. 06:29
 43/50 anonim ***** válasza:
91%
Régen még veszélyesebb volt, csak akkor senki nem tudott róla, mert nem volt szósöl média. Ennyi a nagy helyzet.
dec. 16. 12:15
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Hogyne tudott volna róla. Volt 1-2 csatorna, mindenki azt nézte. Megírták a lapok. Az emberek meg BESZÉLGETTEK egymással.

A szomszéd városban megöltek egy kislányt. A csapból is az folyt, pedig csak 9 éves voltam.

dec. 16. 13:27
 45/50 anonim ***** válasza:
73%

#9:

Miért, szerinted mit csinál vele, te barom? Nyilván nem teázgatni fog velük.

dec. 16. 14:12
 46/50 anonim ***** válasza:
71%

#42:

[link]

Tessék. Ebbe most nagyon belebuktál, te kis nyelvtannáci. 👎😁

dec. 16. 14:17
 47/50 anonim ***** válasza:
29%
46, népies kifejezés, nem használjuk, pláne nem, aki ad magára.
dec. 16. 14:21
 48/50 anonim ***** válasza:

47 semmi közöd hozzá.

Amúgy se jártam magyar iskolába egy évet se!

dec. 16. 18:51
 49/50 anonim ***** válasza:

43

De volt sima média. Ennyi a nagy helyzet.

dec. 16. 19:27
 50/50 anonim ***** válasza:
23%

45

És mindenki gyerekével ezt csinàlja te idióta?

dec. 16. 19:29
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!