Unokahugom (14) most fog gimnáziumba menni, de nem tudja pontosan hogy mi is akar lenni. Már egy ideje 3 munkán gondolkozik:1. helikoptervezető,2. diplomata,4, ösztöndijjal kimehet Spanyolországba egyetemre. Melyik miért jó vagy rossz?
Helikoptervezető képzés van gimnáziumokban?
És diplomata?
Egyébként én 14évesen gazdag akartam lenni.
a helikopterezéshez kifogástalan egészségi állapot kell (azt hiszem tömött fog már kizáró ok)és leginkább matek-fizika
a diplomatához magyar-töri meg nyelvek (ha jól emlékszem államigazgatási karon van diplomataképzés de a felvi.hu-n érdemes utánanézni)
a spanyol egyetem így mindössze egy 4es sorszámmal egy háromtagú listán... nem tudok rá mit mondani
helikopterpilótához nem kell érettségi, csak repülési engedély helikopterre, de itt is vannak valamilyen kategóriák ha jól tudom
kb ugyanolyan, mint autóra a jogosítvány
de ami viszont fontos, hogy 1-1,5 milliótól kezdődnek az árak a tanfolyamokon, kategóriától függ
honnan gondolod a 10 milliót?
én úgy tudom, hogy az elmélet megvan 50ezer alatt biztos, és ami húzós az árban az a gyakorlat, amikor helikoptert kell vezetnie, az kerül sokba
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!