Szülők ti is el gondolkoztok ilyenkor ezen ha rossz dolog történik a gyerekkel?
10
Budapesten most is több ilyen hely van.
Nem.
Tízévente történik egy ilyen.
Ellenben havonta, hetente hallani gyerekekről, akit a szülő hagy éhenhalni, megszüli és a hidegben hagyja, agyonveri stb. Nem ott van a gond a világban, ahol látni akarod.
9#
Nem. Megerőszakolhatja, megcsonkíthatja, megkínozhatja és még, amit akarsz.
Interneten találsz róla videókat, ha ennyire érdekel.
12#
Teljesen egyet értek veled.
A másik, h a legtöbb ilyen elmebeteg az elcseszett családi háttér miatt lett pszichopata felnőtt korára.
12
Minden évben történik több ilyen, csak nem mindegyikről hallunk.
13
És ezeket mind feltétlenül megcsinálja?
ha valami hatására, akkor szociopata.
"Minden évben történik több ilyen, csak nem mindegyikről hallunk."
Akkor Te honnan tudzs róluk?
13#
Nem, te kérdezted, h feltétlen megöli. El is rabolhatja és azt csinál vele, amit akar.
Nem értem miért érdekel ennyire. Ki akarod próbálni vagy minek ennyi infó?
Nem értem miért lettem lepontozva. Ez a szomorú valóság. Azért mert nem tetszik a válasz, ezek a dolgok naponta megtörténnek a Földön.(Többek között pont a szomszéd országban, ahol épp háború van)
A szociopata és pszichopata két különböző típusú ember.
Google a barátod, ha érdekel.
16
Akkor úgy írom nincs mindegyik felkapva.
Arra voltam kíváncsi, hogy ezeket a dolgokat feltétlenül megcsinálja minden gyerekkel? Mert így írtad.
Igen a pszichopata meg a szocipata különböző. Ezt írtam én is.
16#
Én konkrét esetet tudok neked mondani, ami soha nem volt a médiában. Rendőr mesélte.
2008-10 között, a Margit szigeten embereket raboltak el, hogy kivegyék a szerveiket és eladják. Fényes nappal is kaptak el gyerekeket, felnőtteket egyaránt. Sosem kapták el őket...A mai napig nincs bekamerázva a hely.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!