Szülők ti is el gondolkoztok ilyenkor ezen ha rossz dolog történik a gyerekkel?
28
Igen, lehet. A Hajógyárin történt anno több ilyen eset.
29
Az igaz, hogy több a kamera, meg fejlettebb a technika, de ez még nem szünteti meg a bűnözést. legfeljebb valamennyire visszaszorítja.
80/90-es években és talán a 2000-es évek elején ilyen téren nagyobb volt a bűnözés.
Szervkereskedelem meg...Magyarországon nincs (szinte). Pl olyan országból visznek el gyerekeket, ahol nagyon szegények és sokszor a saját családja adja el.
Az illegális emberkereskedelem létezik és több rabszolga van most, mint amikor legális volt. De Magyarországról elvetve visznek el így embereket.
Régen minden nap volt asszem a TV-ben a Csellengők.
Olyan ország nem nagyon van, ahol nincs gyilkosság/...de Magyarország az egyik "legnyugisabb".
Persze eszembe jut nekem is, hogy az én gyerekemmel ne legyen ilyen...de nem lehet így élni, hogy mindig erre gondol az ember.
16 igaza van...nem mindegyiket hozzák le a hírek.
Nekem pl evvel is kapcsatos a munkám.
Utolsó voltam.
37
Értem. Én is hallottam egy sztorit,a mi bár happy enddel végződött, de attól még megrázó, főleg annak, aki átélte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!