Darius- kérdése:
Küldenél ajándékot olyan közeli hozzátartozódnak, akivel rossz a kapcsolatod?
Figyelt kérdés
Nekem az anyámmal mindig rossz volt a kapcsolatom. Most kaptam tőle ajándékot postai úton, de olyat, amiről tudta nem tetszik nekem (könyv, amelynek címe az Idióta, Dosztojevszkíj-től. Kidobtam a kukába. Gondolkodom, hogyan reagáljak. Több opció áll fenn: -visszaküldöm ugyanazt, hasonló ízléstelent kap (például levágott tyúkfej), semmit nem kap vagy megajándékozom olyannal, amit ő szeretne. A meghívom magamhoz opciót zárjuk ki, mert elrontaná az ünneplést.dec. 22. 22:22
11/16 anonim válasza:
Ez nem puszta ajándék, ez sértés. Mert anyád, akivel te írtad, hogy rossz kapcsolatban vagy, magyarul utál téged, sértesből küldte az Idióta című könyvet, mert annak tart téged. Tudod mit? Ne küldd vissza, mert akkor bevonódsz a játszmájába és örömmel nyugtázza majd, hogy valami reakciót sikerült kicsikarnia belőled, még ha negatív is, ez a játszmák lényege. Szerintem égesd el a könyvet, hogy még anyád emlékétől is megszabadulj. Megtudni úgysem fogja.. Esetleg tudom ajánlani a könyv ledarálását. De a pusztítás előtt mindenképp lelocsolnám szenteltvízzel az irományt, ördögűzés gyanánt, elég csak meghinteni pár cseppel, hogy anyád sátán, ártó energiáit elűzd a lakásból. Utána gyújtanám fel a könyvet. Szívesen. 🙂
12/16 anonim válasza:
Nem küldenék, kivéve, hogyha direkt oda akarnék neki szúrni.
13/16 anonim válasza:
Ha ő is küldene, akkor természetesen viszonoznám. Küldenék valami szép ajándékot.
14/16 anonim válasza:
A legvadabb durvulások ilyenkor jönnek elő. A másik is hasonló kaliberű a gazdag rokonokról, akik pénzt hoznak, de nem akarják őket beengedni és itt kérdezgetik, hogy mit hazudjanak.
15/16 anonim válasza:
Az idióta c regény a világirodalom remeke. Nyilván anyád tudja, hogy nem fogod elolvasni, így csak a címe miatt küldte, pedig érdemes lenne, ha már lesz a héten időd.
16/16 A kérdező kommentje:
Köszi az újabb kommenteket. Könyvtárba fogom vinni, mert nem szeretem én sem a könyvek pusztítását, ezért kivettem a kukából.Orosz nyelven van, így hasznát vehetik itt is, Oroszországban. De a 11-es is jókat írt szerintem, az ilyen tárgyak valóban tele vannak negatív energiákkal. Abban is igazatok van, hogy játszmázásokba nem kell belemenni. Én amúgy őt már elhagytam 18 éves koromban és külföldre mentem, az apám házához. Mert egész gyerekkoromban kínzott. Személyiségzavara van. Igaz én is rossz voltam, de nem volt miért jónak lenni, mert akkor is csinálta. Most azt mondja, hogy az unokáját akarja látni, de mivel messze élünk, ő nem jön el hozzánk. Akkor nem jön és kész. Nekem miért kellene elvinnem? Ha akar, jöjjön ide, én adnék szállást is. Ráadásul itt a Karácsony januárban lesz.
dec. 24. 02:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!