Mit tennél, ha a tőled külön álló gyereked az anyja iránti hűtlenséggel vádolna, miközben nem voltál az, majd mikor beszélni akarnál erről, hazugnak nevezne?
Ha nem tudtál róla, akkor nyilván nem tudtál mit tenni, visszavonom!
Bár ez is eléggé hihetetlen, hogy a tudtom nélkül valaki SMS-t küld a telefonomról és még utólag sem szól. Különösen olyannak az esetében, akinek a haveri körben hírhedt a felesége a féltékenységről.
Gyanítom, hogy a haverjaid csak ki akartak cseszni veled, mert ennek más értelme nincs.
De mondom, engem nem kell meggyőznöd!
“A kérdező kommentje:
Nem túl életszerű, hogy valaki ilyesmit tesz a másik telefonjáról, még ha jó poén is.”
És pontosan ezért nem hitte el a feleséged sem.... tehát az ő szemében te félreléptél, és még gerinctelenül hazudtál is erről. És a gyereknek is ezt mesélte, amikor az rákérdezett. hogy tulajdonképpen miért váltatok ti el. Itt a haverod a ludas, nem az asszony és nem a gyereked.
"Mint mondom, nekem a másik telefonja tabu, alapból nem tudok elképzelni valakiről ekkora tiszteletlenséget, hogy az engedélyem nélkül beleolvas."
És olyat, hogy SMS-t ír róla?
Mekkora bunkó haverod van, hogy hozzá mert nyúlni a telefonodhoz? Egyáltalán hogyan fért hozzá? Én vagy a táskámban tartom, vagy övtáskában, vagy a zsebemben. Beleturkált a holmijaidba?
A nyitókérdésre:
Én nem ítélném el a gyereket, mert az anyja manipulálja. Ha én beszélni akarok (meg akarom védeni magam, vagy elmondani a magam álláspontját), akkor hiába szólna közbe. Fölerősíteném a hangerőmet és az arcába üvölteném bele 10 cm-ről, hogy mi a véleményem azokról, akik végig sem hallgatják a másik felet, csak rágalmazzák.
Hogy utána mi lenne? Túllépnék rajta. Gondolom kamasz, tehát heveskedő, igazságosztó, fekete-fehérben látja a világot. Ha lány, esetleg pont megjött neki, vagy időjárási front van.
Én ezt apróságnak tartom ahhoz, hogy megszakítsam vele a kapcsolatot. Mégiscsak az én gyerekem. Ezzel együtt nem tűrném el az ilyen szavakat, és minden ilyen alkalommal emelt hangon raknám helyre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!