Akit elhagyott az anyja az hogy tudta feldolgozni? Milyen most a viszony?
Anyukám elhagyott 11 éves koromban. Évekig nem találkoztunk utána. Mostanában néha eszébe jutok, olyankor felhív.
Nem jó a kapcsolatunk. Én nem keresem. Járok pszichológushoz is a probléma miatt. Apámmal sem jó a kapcsolatom.
Sajnos nekem is. :(
Csak sokszor szomorkodom emiatt. Főleg azért mert velem senki nem törődik.
Engem és 2 testvéremet hagyott el,én akkor 5 éves voltam.
Soha sem volt hűséges nő,mindig csalta apám,a pénzét lenyúlta.
Azóta eltelt 13 év,beszélünk,de nincs anyagi támogatás(sokkal jobban megy neki,mint apámnak,mert beteg)
Egy időben jártunk pszichológushoz,de eljutottam oda,hogy nem érdekel már,ennyit tud nyújtani,nincs is többre szükségem tőle,apával nem is lehetne jobb a kapcsolatunk. :)
Én majdnem négy,húgom 6hónapos volt mikor anyám eltűnt az életünkből.Sajnos apám olyan nőt választott helyette maga mellé aki bántalmazott minket,így igazából sose volt "időm" azzal foglalkozni,hogy anyám elhagyott,talán igazán fel se fogtam.Felnőttként megkerestem,az unokái után érdeklődik,néha beszélünk,de ekkora űrt nem lehet pótolni semmivel.
Nem haragszom Rá igazából,valahol apám a hibása,hogy anyám teljesen eltűnt az életemből gyerekkoromban....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!