Mást is zavar ha az anyja turkál a személyes holmijában?
Nem biztos, hogy átkutatta a cuccaidat, ha letörölgette az asztalt, akkor egyszerüen nem ugyanúgy tette vissza.
(Én egyszer a lányom szobáját úgy raktam rendbe a szemédomb szinbtröl a tökéletes rendig- az ö kérésére és jelenlétében -, hogy az égvilágon mindent helyére tettem, anélkül, hogy egyetlen papírt vagy hasonlót is ténylegesen megnéztem volna, mármint hogy mi is van benne. De ez egy ritka alkalom volt, és ö tudott róla, pontosabban ö kért meg erre)
Eettöl függetlenül annyiban igazad van, hogy ez magánterület, és nem igazán illene ott semmit csinálni, mégha csak segít is, minden kémkedés nélkül. Szerintem próbáld meg nagyon udvariasan megkérni, hogy a te cuccaidhoz ne nyúljon, mert neked nem esik jól.
Nem zavart, ameddig otthon laktam, bár anyu nem "turkált" szó szerint. Ha keresett valamit, amikor nem voltam otthon, az nem zavart, nem volt semmi titkolnivalóm.
Amikor azonban az egyik rokonom volt nálunk (anyu nagynénje) míg én nem voltam otthon, és bement a szobámba is, átpakolta a könyveim, bedobta a szemetet a fiókomba, az zavart, elvégre szinte idegen nekem, mit keres a holmim közt.
Anyukámmal csak egy ilyen esetben volt kellemetlen, amikor már külön éltem, és nálam volt, kidobta az egyik újságomat a szobából, mert azt hitte, szemét.
(Nem lehetett megmenteni onnan már sajnos)
Hat nemtudom. Mar eleg regota kulon lakunk. Anyu minden nap jon segiteni nekem mert ikreim vannak,van hogy korbe nezelodik ez,az,amaz de ez engem nem zavar. Jo nem titokban matat mindenfele,egyszeruen szeret nezelodni:D es engem ez nem bosszant.
Biztosan erted csak aggodik az anyukad,szeretett volna kicsit belelatni mi van korulotted:) Kar ezen idegeskedned.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!