Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Akit elhagyott az anyja mit...

Akit elhagyott az anyja mit gondol róla?

Figyelt kérdés
2019. márc. 31. 09:02
 1/6 anonim ***** válasza:
72%
Azt hogy nem voltak wleg fontosak a gyerekei. Ezt soha nem felejtem el neki. Persze nalunk bonyolult a helyzet. O elvileg "harcolt" ertunk. De tanulsag, hogy en sose legyek ilyen a sajat gyerekeimmel ha lesz valamikor.
2019. márc. 31. 09:57
 2/6 anonim ***** válasza:
43%
Meg kellene hallgatni az anyát is, mert van, amikor éppen a gyerek érdekében mond le róla vagy hagyja el.
2019. márc. 31. 10:03
 3/6 anonim ***** válasza:
58%

Az alkoholt választotta helyettünk, ennek köszönhetően 6 éves koromtól gyerekotthonban nőttem fel.

Évekig haragudtam rá, gyűlöltem.

Ma már, 24 évesen semmit nem érzek iránta, teljesen hidegen hagy. Azóta is iszik, ennyi infóm van róla. De 6 éves korom óta nem is láttam, jobb is így.

2019. márc. 31. 11:04
 4/6 anonim ***** válasza:
58%
Nálunk is elvileg harcolt értünk, de ezt kétlem. Nem haragszom, mert nem nagyon ismerem, láttam kiskoromban, de ha szembejönne velem az utcán, nem ismerném meg. Harag nincs, csak közömbösség, annyi érzelem fűz hozzá, mint a boltosnőhöz kb
2019. márc. 31. 11:05
 5/6 anonim ***** válasza:
Neki fontosabb volt, hogy bulizzon "éljen" az új férjével. Köszönök neki, de kb ennyi.
2019. márc. 31. 12:53
 6/6 anonim ***** válasza:
Az öcsémet vitte, mert ő kellett neki, engem nem. Az öcsém huszonakárhány évesen tette le a nyolc általánost, börtönben is ült, én a második főiskolám végzem, saját házam van, családom, jól élünk. De azért rohadjon meg, hogy ezt tette velem, mert azzal a tudattal kell majd meghalnom, hogy a saját anyámnak nem kellettem.
2019. márc. 31. 23:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!