Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Unokatestvérem esküvőjére nem...

Unokatestvérem esküvőjére nem vihetem a lányom. Mi volna a helyes?

Figyelt kérdés

A lányom öt éves, okos gyerek. Óvodából nincs rá panasz, autó vagy busz utakat képes hiszti nélkül átvészelni. Orvosnál is csak akkor van sírás ha kilátásban a szuri. Rokon gyerek ballagását is gond nélkül végigcsináltuk.

Az unokatestvéremék kikötötték, hogy egy gyerek se legyen az esküvőjükön. A szertartáson sem! Ezen én nagyon meglepődtem. Maga a szertartás nem egy hosszú dolog, amit ne bírna ki egy egészséges gyerek. Ráadásul az öt éves lányom már nagyon is felfogja, hogy miről van szó. Azt is fel tudja fogni, ha őt kizárjuk egy családi eseményből, ugyanis hónapok óta hallja több helyről is, hogy megy a szervezés és mindenki boldog. Azt megértem, hogy a bulin nincs helye gyereknek, ezt magam is így vélem, de a szertartás plusz vacsora dologból nem értem miért vannak kitiltva. Mintha ők nem volnának részei a nagy családnak. Kicsit megsértődtem, ezért azt feleltem, hogy én sem akarok ott lenni, a férjemnek meg szinte mindegy. Erre azt válaszolták, hogy én vagyok maradni, mert ma már rengeteg esküvő zajlik gyerekek részvétele nélkül és hogy ez manapság teljesen normális. Ha még egy babáról volna szó, aki azt se tudja hol van és csak nyűg neki a sok ember, igazat adnék, de így...

2018. máj. 28. 23:12
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯
 91/161 anonim ***** válasza:
91%

90!

Nyilván azért én felszolgálóként jóval több esküvőn vettem reszt mint amin te vendégként. Nem véletlenül nyilván olyan ettermek sem, ahova gyereket nem lehet vinni. Iszonyatos károkat tudnak okozni. A torta pl egy grillázs formatorta volt, 120 szemelyre készült templom, tehát gondolhatod hiigy nem két fillér volt. A gyerekek bújócskát játszottak és az egyiknek pont a kocsi alá kellett bebújnia, a terítőbe kapaszkodva. Gondolhatod hogy a menyasszony hogy kiborult. Anyuka meg "ő, hát előfordul az ilyen" mondattal elintézte. De ha van felszolgáló ismerősöd, kérdezd csak megb tőle, higy mekkora élmény egy kisgyerek bármilyen rendezvényen

2018. máj. 30. 15:06
 92/161 anonim ***** válasza:
24%
Hogy lehet egy 120 személyre készült tortát úgy kirakni, hogy ilyen baleset megtörténhessen...azért az óvintézkedések sem semmik.
2018. máj. 30. 15:10
 93/161 anonim ***** válasza:
84%

Ezt azért kár volt idevakkantani, hogy hogy lehetett úgy kirakni a tortát...

Majd a menyasszony lesz a hibás, hogy minek neki olyan puccos torta, mi?

2018. máj. 30. 15:11
 94/161 anonim ***** válasza:
95%
Mondjuk úgy, higy a sarokban volt a találónál, szalaggal korul kerítve, higy az értelmesebbje is felfogja, oda nem mehet. Biztonsági őrt nem állítottunk mellé
2018. máj. 30. 15:13
 95/161 anonim ***** válasza:
88%
Csak el kell menni egy sima étterembe,ott is rohangál visit,teritőt tép,hisztizik mindenen,semmi se jo,csak vele lehet foglalkozni,egyrészük még hiperaktiv is és egyvégtében beszél... Szállj fel egy buszra vonatra ahol gyerek utazik,1 % aki normálisan tud viselkedni.. És nem csak a 3 5 de még a 10 is kiakaszto mert nulla nevelést kap születése ota,meg ráhagyást a kis tündérkék..
2018. máj. 30. 15:18
 96/161 anonim ***** válasza:
86%

Pofam leszakad, hogy lassan a menyasszonyt meg a vőlegényt hozzuk ki MINDEN kölykök által okozott kárért hibásnak. Miért oda rakta, miért nem oda, miért ilyet kert, miért nem amolyat. Azért álljon már meg a menet. Itt is nem a rosszalkodó, visitozó kölyköket kell védelmezni, hanme végre be kéne látni, hogy igen is tudnak nagy és még annál is több galibát, kellemetlenséget, fejfájást és károkat okozni, szóval semmi keresnivalójuk az esküvőkön hajnalokig!

És mikor valaki leírja h egy neveletlen gyerek levert egy méreg draga, 120 fos tortát, mert ő bújócskazott v anyám kínját csinált, ne az legyen már az első, hogy Jajj hát annak a hibája, aki olyan helyre tette...! Nem, ha a házaspár oda akarta rakni, akkor odarakja, ez kizárólagosan annak a hibája, aki b*aszik megnevelni a kölykét és hagyja egy esküvőn bújócska gyanánt bemaszni az az asztal alá, amin az esküvői torta van!

2018. máj. 30. 15:18
 97/161 anonim ***** válasza:
87%

Mondjuk úgy, higy a sarokban volt a találónál, szalaggal korul kerítve, higy az értelmesebbje is felfogja, oda nem mehet. Biztonsági őrt nem állítottunk mellé

Na ez a szülő dolga közölni a gyerekével h nem oda nem mész és bujocskázol a teremben. És akor nincs torta leverés meg szurikáta földhöz vágás..

2018. máj. 30. 15:19
 98/161 anonim ***** válasza:
34%
93-as egy szóval sem állítottam ilyet, hogy a menyasszony volt a hibás, neked is kár volt ezt ide vakkantanod. :D A pincér válaszát meg köszönöm, valóban gáz eset volt akkor. :/
2018. máj. 30. 15:20
 99/161 anonim ***** válasza:
75%
Parancsolj, a 94-es “óvintézkedése” kielégítette a felvetésedet, miszerint milyen felelőtlenül tették ki a tortát...?! El volt külön kerítve a sarokban, de ő úgy gondolta milyen jó buli lesz bemaszni oda. Egyéb hozzáfűznivalód van még...? Állj neki és magyarázd ki ezt is, h miért is nem szegény tündibündi gyerek hibája, hanem a többieké!
2018. máj. 30. 15:21
 100/161 anonim ***** válasza:
87%
Nem írtad, hogy a menyasszony hibája, de onnantól, hogy a személyzetet hibáztatod (t.i. hogy lehetett úgy kirakni...) csak egy lépés a menyasszonyt hibáztatni, hogy puccos torta. Lényeg, hogy sosem az üngyibüngyi purgyé a hibás. Hisz ott se vót.
2018. máj. 30. 15:49
❮❮ ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!