Az unokatestvérem egy ideje nagyon megváltozott, ez rendben van, de ILYENKOR tegyek?
Szóval elég szemét egy ideje, de még mindig megjátsza magát néha. Erről volt is már kérdésem, de most más a lényeg. Neki van egy testvére, akit nagyon bírok, de ugyebár együtt laknak. Na most szülinapokon mit csináljak?
Mondjuk átmegyek felköszönteni, maradok fél-egy órát, ott van a család, néhány egyéb rokon is. (Azért nálunk illik sokat maradni.) Szóval ott vagyok, feszült a légkör (velem egy idős a számomra főgonosz, ő a lány, a testvére fiú) és ő meg az apja félrehívogatnak (az apja fura figura, olyan nagyhangú, kissé ijesztő), kérdezgetnének, kioktatnának, hogy miért nem barátkozok a lánnyal, miért vagyok ÉN ekkora ilyen-olyan szánalmas s***fej. Ha nem megyek velük félre, valószínűleg leégetnek mindenki előtt, meg jönne a "takarodj innen te ***, nincs itt helyed"! Legalábbis az én fejemben ilyenek játszódnak le.
Mit tegyek, hogy én is élvezhessem kicsit élvezhessem a bulit vagy bármi hasonló eseményt? Mennyit érdemes maradnom? Volt már valaki ilyen helyzetben?
14/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!