Rendbehozható még a kapcsolat valahogy?
Hát, ezért kellene tudni, hogy mit mondtál neki.
Nálunk annyira ment az uszítás a családban, hogy annak ellenére, hogy mindig segítőkész voltam egy bizonyos családtaggal, cserébe kb. semmit nem kaptam tőle, mégis én voltam a szarszemét, mert elhitte az uszító hazugságait. Megmondtam neki, hogy akkor annak keresd a társaságát, akinek a szava többet ér számodra az enyémnél. Vele az életben nem állnék szóba többet, ha térden állva sírva könyörögne, akkor sem. És csak azért, mert nem volt jogos, amit mondott. Pedig a viszony korábban jó volt.
Ez még mindig nem elég konkrét.
De kérdés, hogy ha valaki ennyire szapulja a családot, akkor vajon érdemes-e rá családtagként tekinteni?
Ha egyszer megmondta, hogy nem kíváncsi rád, akkor minden megkeresést nyomulásnak, zaklatásnak fog érezni és csak még jobban elvadítod magadtól.
Elég erőszakos ember lehetsz. Képtelen vagy megérteni, hogy a NEM, az nemet jelent. Nemcsak párkapcsolatnál, hanem rokoni kapcsolatnál is.
És ezen képes voltál vele összeveszni?
Nem csodálom, hogy nem akar veled szóba állni...
16-ra:
És te ezek után késő este hangosan a telefonban kis gyökérnek nevezted? Hát, nem csodálom, hogy nem akar többé kapcsolatot veled.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!