A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?
Hú... szóval a feleséged megtiltja, hogy találkozz a húgoddal (mégis milyen jogon?) és nem tetszik neki, hogy híreket kapsz az exedtől, amikor a saját lányod betegségéről van szó?
Szerintem teljesen egyértelmű a helyzet, a feleséged egy narcisztikus, önző, érzéketlen szipirtyónak tűnik. Már bocs.
Felnőtt ember vagy, SENKI nem tilthatja meg neked, hogy találkozz egy családtagoddal és kapcsolatot tarts a lányoddal, értesülj az exedtől az állapotáról... A helyedben elválnék.
Nem tűnt fel hogy senkivel nem jön ki a nejed,gondolom barátai sincsenek,eltilt,megtilt,növessz tököt mert kiherél láncra ver és családod se lesz életed se lesz mire megszöknél,.. Ezt a személyiség típust elvenni se szabad és tuti hogy voltak jelek esküvő előtt is..
70F
Szerintem nem kell megprobalnod kibekiteni őket. Felesleges.
Ellenben mind a kettővel lelnek külön külön és el beszélgetnék.
A feleségemnek elmodnanam,hogy a húgom önálló ember, azzal barátkozik, akivel akar (d megertem, hogy rosszul esik neki), de legyen szíves értem lenyelni a békát, ha nem, ne jöjjön családi osszeruccanasra.
Hugomnak pedig, ha szúrja a szemét, hogy van egy feleségem, akivel épp osszeveszett, de tisztelt és szeret annyira, hogy önző módon félre tegye a problémáját, jöjjön is is, értem a családi osszeruccanasra. Ha nem, akkor ő se legyen ott...
Felnőttek, szerintem így lenne korrekt. De azt ne eroltesd, hogy jóban legyenek... Mert nem lesznek.
76. Mert tök mindegy, mi történt, a férje nem az ő énének kiterjesztése, semmi joga megtiltani, meg balhézni amiatt hogy a férj a húgával vagy más családtagjával találkozzon, a gyerekéről beszéljen a feleségével. Akkor se, ha féltékeny. Semmilyen indokkal sem.
Ez olyan szinten tiporja a férj önrendelkezési, személyiségi jogait, meg pusztítja a kapcsolatrendszerét és elszigeteli őt, hogy arra nincs mentség.
Ha a húg akarná, hogy tesó hagyja el a feleségét/váljon el/ne találkozzanak, akkor meg ő lenne a sz.r alak. Kérdés nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!