Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom úgy...

A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.

2020. szept. 7. 09:55
 71/102 anonim ***** válasza:
11%
Feleséged fontosabb mindennél, de azért meglehetne beszélni vele, h ne legyen féltékeny. Emberek vagyunk, azért én még beszélnék a húgommal.
2020. szept. 7. 13:47
 72/102 anonim ***** válasza:
75%

Hú... szóval a feleséged megtiltja, hogy találkozz a húgoddal (mégis milyen jogon?) és nem tetszik neki, hogy híreket kapsz az exedtől, amikor a saját lányod betegségéről van szó?

Szerintem teljesen egyértelmű a helyzet, a feleséged egy narcisztikus, önző, érzéketlen szipirtyónak tűnik. Már bocs.

Felnőtt ember vagy, SENKI nem tilthatja meg neked, hogy találkozz egy családtagoddal és kapcsolatot tarts a lányoddal, értesülj az exedtől az állapotáról... A helyedben elválnék.

2020. szept. 7. 14:05
 73/102 Savlekotő ***** válasza:
64%

Nem tűnt fel hogy senkivel nem jön ki a nejed,gondolom barátai sincsenek,eltilt,megtilt,növessz tököt mert kiherél láncra ver és családod se lesz életed se lesz mire megszöknél,.. Ezt a személyiség típust elvenni se szabad és tuti hogy voltak jelek esküvő előtt is..

70F

2020. szept. 7. 14:18
 74/102 anonim ***** válasza:
54%
Kérdező már ezt is leírtam, hogy mi kéne hozzá. Troll vagy igaz?
2020. szept. 7. 14:18
 75/102 anonim ***** válasza:
86%

Szerintem nem kell megprobalnod kibekiteni őket. Felesleges.

Ellenben mind a kettővel lelnek külön külön és el beszélgetnék.

A feleségemnek elmodnanam,hogy a húgom önálló ember, azzal barátkozik, akivel akar (d megertem, hogy rosszul esik neki), de legyen szíves értem lenyelni a békát, ha nem, ne jöjjön családi osszeruccanasra.

Hugomnak pedig, ha szúrja a szemét, hogy van egy feleségem, akivel épp osszeveszett, de tisztelt és szeret annyira, hogy önző módon félre tegye a problémáját, jöjjön is is, értem a családi osszeruccanasra. Ha nem, akkor ő se legyen ott...

Felnőttek, szerintem így lenne korrekt. De azt ne eroltesd, hogy jóban legyenek... Mert nem lesznek.

2020. szept. 7. 14:34
 76/102 anonim ***** válasza:
39%
Én nem értem komolyan, hogy ennyi infóból miért savazza mindenki kizàrólag a feleséget. Ez egyáltalán nem csak az ő hibája.
2020. szept. 7. 15:07
 77/102 anonim ***** válasza:
80%
#76 Itt már nem a feleséget savazzuk, hanem a kérdezőt inkább. Ebben a sztoriban ő a legnagyobb idióta. :D
2020. szept. 7. 15:10
 78/102 anonim ***** válasza:
70%

76. Mert tök mindegy, mi történt, a férje nem az ő énének kiterjesztése, semmi joga megtiltani, meg balhézni amiatt hogy a férj a húgával vagy más családtagjával találkozzon, a gyerekéről beszéljen a feleségével. Akkor se, ha féltékeny. Semmilyen indokkal sem.

Ez olyan szinten tiporja a férj önrendelkezési, személyiségi jogait, meg pusztítja a kapcsolatrendszerét és elszigeteli őt, hogy arra nincs mentség.

Ha a húg akarná, hogy tesó hagyja el a feleségét/váljon el/ne találkozzanak, akkor meg ő lenne a sz.r alak. Kérdés nélkül.

2020. szept. 7. 15:13
 79/102 anonim ***** válasza:
21%
78 és ez vajon miből következett, mik történtek, míg idáig eljutott az egész?
2020. szept. 7. 15:15
 80/102 anonim ***** válasza:
31%
77 egyetértek. Pont ezért nem értem azokat, akik még mindig a feleséget savazzák, ahelyett, hogy látnák a fától az erdőt....
2020. szept. 7. 15:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!