Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom úgy...

A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.

2020. szept. 7. 09:55
 61/102 anonim ***** válasza:
78%
Kérdező, ameddig fölösleges részleteket ragadsz ki az egész helyzetedből, addig reménytelen vagy. Kérj segítséget, hàtha még menthető a dolog.
2020. szept. 7. 12:59
 62/102 A kérdező kommentje:

Ahhoz milyen segitséget kérjek és kitől hogy a feleségem és a húgom összevesztek?

Épp most kérek itt valami tanácsot, de senki nem írt semmit. És nem látom hol írtam volna hogy igazat adtam a feleségmnek a húgommal szemben. Egyiknek se adtam igazat, mindkettő mást állít, nem halottam az igazat.

2020. szept. 7. 13:09
 63/102 anonim ***** válasza:
31%
Akkor hagyd ott őket a pi*@ba, és költözz egy lakatlanszigetre! Nem tanácsért vagy itt, csak hisztizni. Fogadok, hogy a feleséged meg a húgod nem csinálnak ebből ekkora ügyet, mint te. Gondolom megy néha egy kicsit a cicaharc köztük, mint kb minden második családban. Te viszont már órák óta itt vergődsz, és már azt sem tudod mi a bajod igazán.
2020. szept. 7. 13:15
 64/102 A kérdező kommentje:
De, tanácsért vagyok itt, és leírtam hogy 1 hónapja semmilyen kapcsolatot nem tartanak.
2020. szept. 7. 13:19
 65/102 anonim ***** válasza:
66%
Kérdező írtam neked honnan kérj segítséget. Nyugodtan becsméreld le a problémát és nézd, ahogy miattad (is) szar a csalàdi kapcsolat. Most erre mit írjunk? Nem fogod tudni megoldani, mert nem akarod/nem is tudod, mert nincs meg hozzá semmid. Ennyi.
2020. szept. 7. 13:20
 66/102 anonim ***** válasza:
78%

Kérdező jelleme nagyon jól kijön itt is:

“Mondjátok meg mit csináljak, hol a tanács?”

Nincs több hozzáfűzni valóm. Nem fogod tudni megoldani. Pont. Ha még van kedved hisztizz itt, de érdemben nem lehet veled kommunikálni.

2020. szept. 7. 13:21
 67/102 A kérdező kommentje:
Minek kéne meglennie hozzá? Vagy te se tudod,csak kontrázz valamit?
2020. szept. 7. 13:31
 68/102 anonim ***** válasza:
49%

A megoldás az, hogy csapj az asztalra, hogy márpedig a te kedvedért lesznek szívesek elviselni egymást a kötelező pofavizites rendezvényeken. Külön-külön közlöd mindkettővel, nagyon határozottan.

Utálhatják egymást, ahogy akarják, de a minimum elvárható, hogy ezzel ne tegyél tönkre a családot.

Békíteni nem kell őket, felnőtt emberek.

2020. szept. 7. 13:32
 69/102 anonim ***** válasza:
79%

Én azt gondolom, korábban már írtam tanácsot.

A húgod-feleséged közti, lányod kórházba kerülése kapcsán kirobbant konfliktusban gyakorlatilag biztos, hogy a húgodnak van igaza, és a feleséged volt tirpák. Tehát itt és most őt igazítanám helyre. Akkor is, ha akár a 7 éves kapcsolat rámenne.

Csak neked fontos ez a házasság, neki nem? Neked kéne elviselned, hogy ő utálkozik a húgodra? Ő nem fél attól, hogy emiatt elveszít téged?

Nem képes tolerálni, hogy a kórházba került lányodról értesítést kapsz? Meg azt várná el, hogy a lányod akármilyen állapotban van, ő hívjon fel, ne az exed (ill. húgod az ex megbízásából)?

Magyarán megmondom a tanácsot: én kerek-perec közölném a feleségemmel, hogy csak akkor tudok vele házasságban élni, ha kulturáltan viszonyul húgomhoz, lányomhoz, minden rokonomhoz. Szeretnie egyiküket sem kell, elviselnie (évente néhányszor) mindegyiküket. És ne húzogassa a száját, ne vágjon pofákat, ha a húgomat meglátogatom, vagy ha ő felhív.

2020. szept. 7. 13:38
 70/102 anonim ***** válasza:
81%
Felnőtt emberek vagytok mindannyian, nem a te feladatod kibékíteni őket. Neked max el kell könyvelned, hogy a feleséged képtelen bármilyen kompromisszumra, alkalmazkodásra és együttműködésre másokkal. De ugye míg fsz feláll ész megáll, addig úgyse fogod látni a feleséged hibáit, tehát felesleges bármilyen tanácsot adni neked.
2020. szept. 7. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!