A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?
Ahhoz milyen segitséget kérjek és kitől hogy a feleségem és a húgom összevesztek?
Épp most kérek itt valami tanácsot, de senki nem írt semmit. És nem látom hol írtam volna hogy igazat adtam a feleségmnek a húgommal szemben. Egyiknek se adtam igazat, mindkettő mást állít, nem halottam az igazat.
Kérdező jelleme nagyon jól kijön itt is:
“Mondjátok meg mit csináljak, hol a tanács?”
Nincs több hozzáfűzni valóm. Nem fogod tudni megoldani. Pont. Ha még van kedved hisztizz itt, de érdemben nem lehet veled kommunikálni.
A megoldás az, hogy csapj az asztalra, hogy márpedig a te kedvedért lesznek szívesek elviselni egymást a kötelező pofavizites rendezvényeken. Külön-külön közlöd mindkettővel, nagyon határozottan.
Utálhatják egymást, ahogy akarják, de a minimum elvárható, hogy ezzel ne tegyél tönkre a családot.
Békíteni nem kell őket, felnőtt emberek.
Én azt gondolom, korábban már írtam tanácsot.
A húgod-feleséged közti, lányod kórházba kerülése kapcsán kirobbant konfliktusban gyakorlatilag biztos, hogy a húgodnak van igaza, és a feleséged volt tirpák. Tehát itt és most őt igazítanám helyre. Akkor is, ha akár a 7 éves kapcsolat rámenne.
Csak neked fontos ez a házasság, neki nem? Neked kéne elviselned, hogy ő utálkozik a húgodra? Ő nem fél attól, hogy emiatt elveszít téged?
Nem képes tolerálni, hogy a kórházba került lányodról értesítést kapsz? Meg azt várná el, hogy a lányod akármilyen állapotban van, ő hívjon fel, ne az exed (ill. húgod az ex megbízásából)?
Magyarán megmondom a tanácsot: én kerek-perec közölném a feleségemmel, hogy csak akkor tudok vele házasságban élni, ha kulturáltan viszonyul húgomhoz, lányomhoz, minden rokonomhoz. Szeretnie egyiküket sem kell, elviselnie (évente néhányszor) mindegyiküket. És ne húzogassa a száját, ne vágjon pofákat, ha a húgomat meglátogatom, vagy ha ő felhív.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!