Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom úgy...

A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.

2020. szept. 7. 09:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/102 anonim ***** válasza:
88%
Meg persze a lányodat utálja a feleséged. A legfontosabbat kihagytad.
2020. szept. 7. 11:27
 32/102 A kérdező kommentje:
Nem jönnek ki van ilyen. A lányom se töri magát hogy összebarátkozzanak, de terészetesen nem is kötelezhető erre. Nem muszáj minden elvált házaspárnak puszi pajtásnak lenni mert van egy közös gyerek. És ha a gyerek nem jön ki a szülöje új párjával az ellen se lehet tenni. Nem muszáj úgy tenni mintha egy nagy boldog család lennénk. Jó volt eddig igy hogy az exemmel egyáltalán nem beszéltem, a lányommal tartottam a kapcsolatot, meg ugye a húgommal, aki viszont mindig a családom része marad.Most az a baj, hogy a feleségem és a húgom konfliktusa miatt felborult a szokott családi élet.
2020. szept. 7. 11:35
 33/102 anonim ***** válasza:
88%
A 7 év alatt nem tudtad bizonyítani a feleségednek, hogy ha esetleg tényleg úgy van, bármivel próbálkozhatnak, te nem mész vissza az exhez? Ilyet egy kapcsolatban kB az első félévben csinálnak. Miért retteg a feleséged még mindig attól, hogy keverhetik köztetek a kakit?
2020. szept. 7. 11:58
 34/102 A kérdező kommentje:
Nem tudom. Szerintem csak szimplán rosszul esik neki, hogy a húgom jobban kedveli az exem mint őt.
2020. szept. 7. 12:00
 35/102 anonim ***** válasza:
65%

Hát, a körülötted levő nők nagyon kusza emberi kapcsolatban vannak egymással.

Mit tegyél?

Hát cinikusan annyit mondanék: tűrd el ezt úgy, ahogyan eddig is tűrted.

Én senkitől se tűrném, hogy ilyen szinten utálkozzon másik rokonomra, családtagomra, úgyhogy már a lányod kontra jelenlegi feleséged viszonyban is határozottan leállítottam volna azt, aki nem tud viselkedni (ill. ha a párom lenne bunkó, akkor szakítási ok lenne).

2020. szept. 7. 12:03
 36/102 anonim ***** válasza:
2020. szept. 7. 12:05
 37/102 anonim ***** válasza:
74%
Én is féltékeny típus vagyok, bevallom, nem vagyok boldog a helyzettől. De ez egész egyszerűen undorító, amit a feleséged művel. Ha ennyire nem bírja feldolgozni, hogy csomagos pasi vagy, ráadásul ilyen utálatos a húgoddal, meg a lányoddal, akkor nem is értem, hogy miért vagy vele. Még jó, hogy a húgodnak van igaza. Még jó, hogy amúgy ha nem ez lenne a helyzet, akkor be kéne menned a lányodhoz a kórházba. Nem tudom, hogy mit akar ez a pcsa, de még csak nem is a volt asszony hívott, hanem a húgod, mert tudják, hogy milyen zakkant, és mégis megcsinálja a semmin a balhét. Hogy nem törölted még képen ezért a viselkedésért? A családod meg a gyereked tamadja az irigy perszóna. A helyedben még életemben bebiztosítanám a lányom örökségét ezzel a szörnyeteggel szemben.
2020. szept. 7. 12:09
 38/102 A kérdező kommentje:
Goldmund és miért kéne mindenáron erőltetni hogy találkozgassanak ha egyszer nem kedvelik egymást? Minek erőltetni ha egyszer két eltérő személyiségű ember, akik nem jönnek ki? A lányomnak ott anyja, a felesegemnek vannak saját gyerekei. És nem,szerintem meg pont hogy csak velem házasodott össze nem az exemmel meg a lányommal. Eddig nagyjából jó volt minden, de moat a húgom és a feleségem között kiborult a bili, ez a gond, nem az hogy a feleségem nem jön ki a lányommal.
2020. szept. 7. 12:14
 39/102 anonim ***** válasza:
82%

Hát ez a gond. Hogy nem érted, miért gond hogy beengedtél valakit az életedbe aki utálja a lányod. Mert téged valóban nem érdekel a lányod, ahogy a feleséged mondta a húgodnak. Ahogy írtad is, neki ott az anyja... Legyen csak az ő "gondja", ugye?

A lányodat te hívtad életre az exeddel, ő nem tehet róla hogy pont a te lányod, de az is marad amíg éltek. Ő volt előbb, nem ez a hárpia, mégis eldobod miatta.

De ha ennyi az agyi szinted akkor hagyd hogy most a húgodtól is elmarjon, legyen a húgod a hülye meg a következő bűnbak amiért ő törődik a lányoddal veled ellentétben. Szakítsd csak meg vele a kapcsolatot hogy az idomárod boldog és elégedett legyen.

Happy wife happy life.

2020. szept. 7. 12:22
 40/102 anonim ***** válasza:
43%

"Nem utálja mindenki, az exemet utálja mindenki a húgomat kivéve."

Ezt csak én látom, vagy itt már el lett döntve, hogy a feleség a szar?

2020. szept. 7. 12:25
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!