Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom úgy...

A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.

2020. szept. 7. 09:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 41/102 acelsziv ***** válasza:
82%
Írnék még ide kérdező, de túl hülye vagy, hogy megértsd. Szóval nem strapálom magam.
2020. szept. 7. 12:26
 42/102 anonim ***** válasza:
69%
Hmmm...igazàból néhány válaszodból értelmesnek tűnsz kérdező, ezért azt gondolom, nincs eszköz a kezedben, azért nem oldódik meg a jelenlegi helyzetet, hanem inkább csak kivárod mi lesz és inkább együtt élsz a helyzettel, mondván minek erőltetni. Azért ez is egyfajta kommunikáció kifelé a feleségedről, ne feledd. Amit te közvetítesz erről, az is számít a többieknek. Mellesleg én nem húznám rá egyből a vizes lepedőt a feleségedre, mert lehet, hogy van oka arra, hogy a húgodra neheztel. Lehet, hogy érzi, hogy a húgod úgy gondolja, az exeddel kéne lenned. És nem, nem kell ezt így kimondani, mielőtt még ezzel jönnél. A metakommunikáció-mint ahogy a feleséged esetében is írtam-bizony akkor is sokat számít, ha nem vesszük észre. Szóval ezeket érdemes lenne átgondolni és azt is, hogy a te szereped mennyi ebben a helyzetben. Szerintem senkinek nem jó ez a helyzet, én nem gondolom feltétlenül azt, hogy a feleséged minden esetben ok nélkül mondta/tette, amit. Tetszik, hogy belátod az egyik hozzászólásodban, hogy a lányod sem tett meg mindent azért, hogy jó legyen a kapcsolat. Viszont azt gondolom, kívül állóként szemlélődni, majd elfogadni a helyzetet, hogy ami nem megy nem kell erőltetni, ugyanolyan káros, főleg, ha ennyire elharapózik az egész, mint nálad. Ez semmiképp sem jó és ezt meg kellene oldani. Igen neked is. Bele kellene állni. Neked is. Nálunk is van amúgy hasonlóra példa, a férfi ugyanígy reagált, mint te és had ne mondja, nagyon rossz vēge lett. Nem kellene, hogy az legyen, de ehhez te is kellesz kérdező.
2020. szept. 7. 12:28
 43/102 A kérdező kommentje:
Hát most ez van, ha nem jönnek ki nem tudok mit csinálni.Nem imádhatja egymást minden mozaikcsalád. Ők idegenek egymásnak, a lányom 21 éves volt mikor összejöttem a feleségemmel.Amúgy a lányom se olyan kisangyal vele szemben, de mindegy is, mert eddig is jó volt úgy hogy csak én tartottam a lányommal a kapcsolatot, ezután is jó lesz. Azzal meg nem dobtam el senkit hogy nem kedvelik egymást a feleségemmel, ne hülyéskedj már.
2020. szept. 7. 12:29
 44/102 anonim ***** válasza:
31%
Húsos-csontos Reverse 😎💣⭐
2020. szept. 7. 12:31
 45/102 anonim ***** válasza:
34%
Igazi irányítható, tutyi-mutyi báb vagy.
2020. szept. 7. 12:31
 46/102 anonim ***** válasza:
77%
45ös Inkább mellékszereplőnek mondanám, aki a pálya széléről szemlél mindent, ahelyett, hogy cselekedne valamit.
2020. szept. 7. 12:33
 47/102 anonim ***** válasza:
85%
46, így is lehet mondani, mindenesetre igazi férfi nem ilyen gyenge, nem ilyen nemtörődöm. Nem nézi hátradőlve ahogy megy a harc a család nőtagjai között hanem állást foglal és határozottan lép fel.
2020. szept. 7. 12:34
 48/102 anonim ***** válasza:
74%
Ez nem ugyanaz a család, akiknél múltkor a sógornő strandolni ment az exnővel? :O
2020. szept. 7. 12:36
 49/102 anonim ***** válasza:
75%
47- és, pontosan ilyesmire gondoltam én is :)
2020. szept. 7. 12:38
 50/102 anonim ***** válasza:
76%
Nem kötelező jóban lenniük. Ellenben ha te képes vagy hagyni, hogy a hárpia feleséged felnőtt ember létedre ELTILTSON A TESTVÉREDTŐL, hát ott valami baj van a toronyban...
2020. szept. 7. 12:39
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!