A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?
Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.2020. szept. 7. 09:55
101/102 anonim válasza:
Szerintem teljesen mindegy, hogy a telefonbeszélgetésből melyik verzió az igaz. A feleséged által elmondott reakció (“Minek szólsz, úgyse mehet be a kórházba.”) is ultra gáz. A gyereked, örökre a gyereked marad, teljesen jogos, hogy szólt az exed, hogy kórházba került.
Igaz, az én szüleim együtt vannak, de egy sima megfázás esetén is egymástól függetlenül felhívnak, hogy hogy vagyok. Pedig 28 éves vagyok 2 gyerekkel és férjjel.
Nem igazán értem mi okoz számodra fejtörést. A feleségedben kell helyre raknod, hogy a húgod barátaihoz semmi köze.
102/102 anonim válasza:
Én sem értem min agyalsz annyit? Már mindent elmondtunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!