Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom úgy...

A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.

2020. szept. 7. 09:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/102 anonim ***** válasza:
91%
Hajjaj,tehát sem a húgoddal,sem a lányoddal nincs jóban.Vigyázz,nehogy elmarja az egész családot mellőled,illetve tartom a véleményem hogy féltékeny és birtokolni akar.
2020. szept. 7. 10:57
 22/102 anonim ***** válasza:
81%

Még egy tipikus papucsférj akinek fontosabb egy pna mint a saját vére, a gyereke és a húga.

Nem is érdemes papolni neki, ha ő maga nem érti és ehhez kérdést kell kiírnia.

2020. szept. 7. 10:57
 23/102 A kérdező kommentje:
A lányom nem szólt senkinek, a munkatársai hívták fel az anyját, az anyja pedig a húgomat. A húgom pedig azt mondja abból van elege hogy a feleségem folyamatosan fúrja és támadja őt,meg azzal vádolja hogy ellene szervezkednek az exemmel, pedig ő azt mondja az exem nem akar szervezkedni, nem érdekli hogy mit csinálok. Nem jönnek ki egymással a feleségem és a lányom sem.
2020. szept. 7. 11:01
 24/102 anonim ***** válasza:
93%

Egy valamit soha nem fogok megérteni. Hogy képes valaki egy olyan emberrel összekötni az életét aki a gyerekét nem fogadja el, nem szereti?

A gyerekeim csomagban járnak velem, aki velük ellenséges, annak én se kelljek.

2020. szept. 7. 11:03
 25/102 anonim ***** válasza:
93%

Persze, a lányodat direkt kórházba dugták, hogy majd ezzel az ürüggyel üzenhessen az ex a testvéreden keresztül :DDD

A feleséged egy hisztérika, ha ilyenen kiakad. A testvérednek igaza volt, hogy nem kell mindenbe belelátni valaki kavarást.

Szerintem tedd nyilvánvalóvá a feleséged számára, hogy a lányod mindig a lányod lesz, ezért mindig lesz valamilyen kommunikáció veled és a családoddal a lány kapcsán.

2020. szept. 7. 11:06
 26/102 anonim ***** válasza:
66%

Értem. Akkor a kulcs kérdés miért nem jön ki a lányod a mostani feleségeddel, lehet hogy ö már nagykoru volt amikor összeházasodtatok?

Igaziból ha a lányod már 27 éves akkor előbb utóbb ö is kirepűl a házból, és saját élete lesz.

Inkább a feleséged és a lányod között kellene rendet rakni szerintem, ez a lényeg, a hugod majd megbékél a feleségeddel ha a fő probléma megoldódik.

2020. szept. 7. 11:08
 27/102 anonim ***** válasza:
92%

"A feleségem azt is nehezményezi hogy miért nem a lányom hívott fel, 27 éves már amúgy. De a húgom azt mondja hogy azért mert rosszul volt."

Ez megint a feleséged agyatlanságát bizonyítja. Ha az ember kórházba kerül, akkor tipikusan rosszul van. Logikus, hogy nem ő telefonál, akárhány éves. Ha hirtelen vitték be, az se biztos, hogy nála van a telefonja.

Akárhogy is nézem, a feleséged senkivel nem tud kijönni, akikkel a házastársi kapcsolat miatt illene. (Na, a szüleidről még nem írtál, esetleg velük kijön.) Nem is értem, titeket mi vonzott egymáshoz. Rajta kívül meg mindenki szót ért a másikkal.

Azt írod, rossz a viszonyod az exeddel, azért nem hívott ő. Látod, így még nagyobb bajt csinált. Meg kéne értenie, hogy amit veled akar közölni, azt mégiscsak neked kéne mondania. Ha végképp nem bír még telefonban sem elviselni, akkor írjon SMS-t, vagy e-mailt, vagy üzenjen messengeren, viberen... annyi mindent lehet már, ha végképp képtelen szóba állni veled. De közvetlenül neked kéne jeleznie.

Bocs, de van egy tömör véleményem a helyzetről. Ötvenes pasi vagy, aki elhagyta a feleségét egy tüzes kiscsajért (ezért rossz a viszony az exszel). A csaj mennyei az ágyban, de elviselhetetlen természete van. Ágybeli teljesítményével elérte, hogy feleségül vedd, te meg ezért elviseled ezeket a dolgokat tőle. Rajtad kívül mindenki utálja a családodban.

Ez a te életed, én réges rég kivágtam volna.

2020. szept. 7. 11:10
 28/102 anonim ***** válasza:
89%

27, akkor lenne igazi patália, ha az ex közvetlenül őt hívná.

Az ex részéről ez a lehető legintelligensebb megoldás, hogy ő maga távol tartja magát a hárpia feleség miatt, de mégis van benne annyi hogy üzen egy rokonnal, ha baj van a gyerekkel.

Ha ő maga hívná akkor a primkó hejcegnő feleség elkezdene hisztizni meg kombinálni hogy ezek között biztos megint van valami...

2020. szept. 7. 11:14
 29/102 anonim ***** válasza:
13%
Az exedet kell kiosztani, hogy ne a hugodon keresztül üznegessen, és akkor a feleséged máris kevesebbet konfrontálódik a húgoddal
2020. szept. 7. 11:22
 30/102 A kérdező kommentje:

"Ha az ember kórházba kerül, akkor tipikusan rosszul van" 😄 Igen, ez igaz. Amúgy igen, nagykorú volt már amikor összeházasodtam a mostani feleségemmel. Nem tudom miért nem jönnek ki, egyszerűen nem csípik egymást. Vagy én nem értem már ezeket a nőket, miért marják mindig egymást.

Nem, nem kiscsaj a feleségem, 5 évvel fiatalabb nálam, én vagyok 52, ő pedig 47 😀 Köze sincs a válásámhoz vagya rossz viszonyunkhoz az exemmel.7 éve vagyunk együtt, az exemmel 14 éve váltunk el.😀 Nem utálja mindenki, az exemet utálja mindenki a húgomat kivéve.

2020. szept. 7. 11:22
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!