Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom úgy...

A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.

2020. szept. 7. 09:55
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯
 91/102 anonim ***** válasza:
69%

Bocsánat kérdező, ha nem tudom megadni a várt választ, de a 89-es válaszadó tanácsát szerintem is érdemes megfogadnod.

83. Azt értsd meg kérlek, hogy nem a nőt/megcsalt félt hibáztatom, hanem ez a manipulatív, önkényes "megoldási stratégia" (felnőtt ember eltiltása a családtagjától) nem elfogadható számomra semmilyen körülmények között. A család részéről sem! Nem azért mert "a család az első", hanem mert ez igenis hatalommal való visszaélés. Nő vagyok, és utálom, ha a nőket hatalommal visszaélő, manipulatív lényekként ábrázolják, de itt nem erről van szó. Az ilyen viselkedési forma iszonyú mérgező, ártalmas, nem oké semmilyen szituációban sem. Sem férfitól, sem nőtől.

Ha a gyerekére veszélyesnek tart valakit az ember, azt természetes, hogy eltitlja tőle.

Ha a felnőtt embert, a felnőtt ember életét félti az adott családtagtól, akkor sem tehet többet annál, minthogy ezt megérteti a másikkal, vagy tényleges veszély esetén hívja a rendőrséget...

Ha jogosan bizalmatlan a férjjel, megcsalásra gyanakszik és ezért nem akarja, hogy találkozzon a húggal, akkor meg érdemes átgondolnia, hogy tényleg ezzel a pasassal akar maradni...

Gyerek miatt nem akar válni? Akkor sem tudok jobbat mondani.

Kérhet segítséget, a férje lelkére beszélhet, bojkottálhatja a családot, elválhat, elköltözhet, elhagyhatja a pasast akár gyerekkel együtt is, ha akkora a baj, de mi az, hogy kiterjeszti a hatalmát a másik helyett és ő dönti el, melyik családtaggal találkozhat...?

Nem lehet minden csatát megnyerni, ha az egyik fél fsz., a másik meg azért sem akarja otthagyni, nem az a megoldás a problémákra, hogy mindenféle viszonyrendszert a maga javára ütöget át, mint egy darab forró vasat. Ezt nem tudom másképp látni.

2020. szept. 7. 15:55
 92/102 anonim ***** válasza:
41%
Most hiába töröltetted a sok kommentet arról, hogy nem igaz az egész kiírásod. Attól ez még tèny marad.
2020. szept. 7. 18:18
 93/102 anonim ***** válasza:
51%
Ez nem női hajbakapás... add be a válókeresetet!
2020. szept. 7. 19:57
 94/102 Savlekotő ***** válasza:
55%

Kényelmes a fejed a homokban tartani.. Te magad is felelőse vagy a helyzetnek,megtiltja hogy elmenj a családodhoz,te meg oké cicám,és ennyi,nem is akarsz konfrontálódni szerintem,mert kényelmes másokra hárítani,jaj de össze vesztek Muciék,nem ,itt te vagy a fő probléma aki nem vagy képes évek óta kiállni magadért és beülsz a hintába..

70F

2020. szept. 7. 20:02
 95/102 anonim ***** válasza:
25%
Ne válaszoljatok neki. Már kiderült, h kamu, csak kitörölte.
2020. szept. 7. 20:38
 96/102 anonim ***** válasza:
65%
Ha a hug vagy az ex írta volna ki akkor azt mondanám meghallgatnam a feleseget is mert lehet nem minden úgy van. De itt egy külső szemlélő mesélte el a szitut. Az alapján egyértelmű hogy a feleség paranoiás, birtokló, betegesen féltékeny. Mi a megoldás? Beszélgess el vele hogy fejezze be a gyerekeskedest mert pontosan ő az aki kavarja a szart. Nem tűnt fel hogy a válaszolok 90 százaléka ezt mondta? Nem kéne elgondolkozni hogy miért? Talán mert igaz?
2020. szept. 7. 20:58
 97/102 anonim ***** válasza:
26%
Hahó! A kérdés kamu. Már kiderült. Nincs értelme írni.
2020. szept. 7. 21:05
 98/102 anonim ***** válasza:
60%

Úgy írok most, hogy csak a leírást és a kommentek első oldalát olvastam el, úgyhogy lehet lett írva egyéb infó amit nem tudok.

Nos, nekem az a véleményem, hogy a feleséged durván el van tévedve. Vállalta, hogy olyan pasihoz megy feleségül, akinek mástól már van gyereke. Ne haragudj, kérdező, de ha a helyedben lennék és a gyermekem kórházba kerülne, a párom pedig kijelenti, hogy egyrészt őt nem érdekli, másrészt a tudtodon kívül másnak azt mondja hogy téged sem érdekel, ott helyben vágnám ki minden cuccával. Nem tudom, le lett-e írva, hogy mi miatt került be a gyerkőc, de durva példát mondok: Ha mondjuk olyan súlyos dolog történt, hogy amputálni kellett valamijét, vagy kómába került, szerinted hogy jön le a húgodnak, majd a gyereknek és az anyjának, hogy titeket, de leginkább téged (mert te vagy a fontos), nem érdekel? Ezt a nőt sürgősen helyre kell tenni, mert ahogy telik majd az idő, ennél csak durvább lesz. Gondolom meg sem próbált jóba lenni a testvéreddel az ex miatt, hanem egyből ellenségként tekintett rá. Természetes dolog, ha valaki nem jön ki a párja családjával, hiszen minden ember különbözik és nem lehet mindenki jóba mindenkivel, az ismerőseim között is több ilyen van, de valahogy a többség képes rá, hogy cirkuszok nélkül meg legyenek egymással. A húgod itt nem ludas, ő pusztán egy üzenetet adott át, a feleséged az, aki miatt feszültség van. És ez nem "női" "hajbakapás", hanem egy hisztis pitsa vergődései, aki nem képes felfogni, hogy a férjének rajta kívül is vannak fontos emberek az életében.

2020. szept. 7. 21:07
 99/102 anonim ***** válasza:
75%
Figyelj, egy idióta, féltékeny, önbizalomhiányos pcsa a feleséged. Ez van. Te választottad. Mit lehetne itt csinálni? Sokat nem. Vagy helyreteszed, vagy leszrod. Ilyen típusú nőneművel semmit sem lehet kezdeni, max. kibszni az ajtón. De gondolom jó az âgyban, és neked ez volt fontos, amikor őt választottad. Itt az eredmény.
2020. szept. 8. 04:26
 100/102 anonim ***** válasza:
27%

Egyszerű: gyűlölködés van a családba. A lányod miért nem szereti vagy legalabb tiszteli a feleséged. Mert irtad hogy a lányod nem kedveli. Lehet innen alakult a probléma. Van amikor a gyerekek is szeretik kisajatítani szüleiket, szerintem nállatok ez volt. Ebből lett az hogy a feleséged is most már ugyanúgy nem kedveli őt.

AZ a hibás aki előbb utálta a másikat kűlső szemlélőként nézve és nem vagyok elfogult iránt. A feleségedbe miért alakult ki ez az érzés, mi okozta? Vki kezdte az egészet és ez már évek óta tart most lett a pont az i-n .

2020. szept. 8. 08:39
❮❮ ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!