A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?
Rossz a viszonyunk az exemmel, gondolom azért nem hívott ő. Az exemet mindig is utálta a feleségem, a húgommal meg mindig is ilyen puskaporos volt a viszonyuk.
Nem hajlandóak egymással beszélni egyáltalán, mindkettő halálosan megsértődött a másikra. De olyan durván hogy ha mondjuk anyáméknál vagy a másik testvérünknél összefutunk, akkor a húgom elmegy. Vagy a feleségem kijelentette hogy a húgom nem jöhet majd el a születésnapomra sem, a húgom pedig megmondta hogy sehova nem is jön el. Már tarthatatlan a helyzet.
A feleséged kellene leállítani,az egész mögött a féltékenység lapul.Nem írtad hogy van-e közös gyermeketek.
A húgod a kislány nagynénje,te pedig az apukája vagy akár tetszik ez a nejednek akár nem.
Én a férjem második felesége vagyok,első házasságából van egy gyermeke,de sosem jutott eszembe hogy hisztizzek.
Egy fontos igazság: A legjobb ha az ember a szuleitol es családjától szulei stb. távol él. Most neked a feleséged és a lányod a családod.
A lányod nem a hugodnak hanem a feleségednek kellett volna szoljon szerintem.
A mésik az hogy a hugod is hibás ha az exel tart a feleségeddel szemben. Csúny dolog én inkább a feleségemet választanám ha korábban is öt választottam nem a hugom ez esetben.
Legyél jóba a hugoddal, de ez nem azt jelenti h mindenbe igazat adsz neki.
Másrészt minek a sok családi es rokoni összegyűlés? Főleg ha megy az ellenségeskedés. Ti kulon család vagytok és a hugodnak jobban kellene ezt tisztelnie.
A másik oldalon a feleségednek milyen a viszonya a lányoddal? SZereti? mert ha nem szereti a lányod és a lányod se tiszteli veszett ügy .
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!