Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A feleségem és a húgom úgy...

A feleségem és a húgom úgy összekaptak lassan 1 hónappal ezelőtt, hogy azóta nem tudom normálisan tartani a kapcsolatot a húgommal. Mit tegyek velük?

Figyelt kérdés
Eddig is végig nagy volt a feszültség közöttük de most mindkettő úgy érzi neki van igaza és betelt a pohár. A húgom nem volt nálunk azóta, a feleségem balhézik, ha én akarok menni a húgomhoz és semmilyen családi eseményre nem hajlandóak egyszerre ketten eljönni.

2020. szept. 7. 09:55
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 11/102 A kérdező kommentje:

Rossz a viszonyunk az exemmel, gondolom azért nem hívott ő. Az exemet mindig is utálta a feleségem, a húgommal meg mindig is ilyen puskaporos volt a viszonyuk.

Nem hajlandóak egymással beszélni egyáltalán, mindkettő halálosan megsértődött a másikra. De olyan durván hogy ha mondjuk anyáméknál vagy a másik testvérünknél összefutunk, akkor a húgom elmegy. Vagy a feleségem kijelentette hogy a húgom nem jöhet majd el a születésnapomra sem, a húgom pedig megmondta hogy sehova nem is jön el. Már tarthatatlan a helyzet.

2020. szept. 7. 10:34
 12/102 anonim ***** válasza:
91%

A feleséged kellene leállítani,az egész mögött a féltékenység lapul.Nem írtad hogy van-e közös gyermeketek.

A húgod a kislány nagynénje,te pedig az apukája vagy akár tetszik ez a nejednek akár nem.

Én a férjem második felesége vagyok,első házasságából van egy gyermeke,de sosem jutott eszembe hogy hisztizzek.

2020. szept. 7. 10:37
 13/102 anonim ***** válasza:
93%
Ebből is válás lesz. 🤷‍♀️
2020. szept. 7. 10:39
 14/102 A kérdező kommentje:
Amúgy a húgom és az exem már azelőtt barátnők voltak hogy összeházasodtunk volna, az ő révén ismerkedtünk össze. A feleségem pedig azt mondja hogy nem azt mondta hogy nem érdekel minket hogy mi van a lányommal, hanem ő azt mondja hogy az exem azt üzente hogy menjek be hozzá, ő meg csak azt mondta hogy nem engednek be mert látogatási tilalom van. De a húgom szerint azt nem mondta senki hogy menjek be, az exem csak annyit üzent hogy a lányunk rosszul lett és ķórházba vitték. A feleségem azt is nehezményezi hogy miért nem a lányom hívott fel, 27 éves már amúgy. De a húgom azt mondja hogy azért mert rosszul volt. A feleségem meg azt mondja direkt az anyjával küldött üzenetet.😳😩 Gyakorlatilag lehetetlen igazságot tenni köztük...
2020. szept. 7. 10:41
 15/102 acelsziv ***** válasza:
81%
A feleséged totál idióta. Miért ne lehetne a húgod jóban azzal akivel akar? És, ha az exeddel rossz a kapcsolat- mondjuk ezt sem értem, hogy lehet két felnőtt ember közös gyerekkel ekkora idióta - akkor üzent, mert tudnod kell, mi van a lányoddal. Itt a feleséged a hunyó. Szépen elmarja mellőled a családodat és amikor megunod és otthagyod végra semmid nem lesz.
2020. szept. 7. 10:45
 16/102 anonim ***** válasza:
91%
A feleségedet kellett volna jobban megismerni, mielőtt elvetted volna! Szeretetlen, hideg, irigy némber!
2020. szept. 7. 10:47
 17/102 anonim ***** válasza:
89%
12+ Az is elég furcsa hogy a feleséged kijelenti hogy a húgod nem mehet el a TE szülinapodra.Lányoddal jó a viszonya?
2020. szept. 7. 10:51
 18/102 A kérdező kommentje:
Nem, nem jönnek ki a lányommal.
2020. szept. 7. 10:52
 19/102 anonim ***** válasza:
5%

Egy fontos igazság: A legjobb ha az ember a szuleitol es családjától szulei stb. távol él. Most neked a feleséged és a lányod a családod.

A lányod nem a hugodnak hanem a feleségednek kellett volna szoljon szerintem.

A mésik az hogy a hugod is hibás ha az exel tart a feleségeddel szemben. Csúny dolog én inkább a feleségemet választanám ha korábban is öt választottam nem a hugom ez esetben.

Legyél jóba a hugoddal, de ez nem azt jelenti h mindenbe igazat adsz neki.

Másrészt minek a sok családi es rokoni összegyűlés? Főleg ha megy az ellenségeskedés. Ti kulon család vagytok és a hugodnak jobban kellene ezt tisztelnie.

A másik oldalon a feleségednek milyen a viszonya a lányoddal? SZereti? mert ha nem szereti a lányod és a lányod se tiszteli veszett ügy .

2020. szept. 7. 10:55
 20/102 anonim ***** válasza:
87%
A feleségedet te választottad, a hugodnak nem kötelessége elfogadni,ilyen opciókkal meg pláne nem, jogos volt a sértődés, de ha nem lett volna jogos akkor sem várhatod el ha nem akar menni hozzátok akkor nem megy. Nem ő jár a feleségeddel, hanem te! Ő elfogadta hogy te megnősültél, akkor te is fogadd el, hogy ő nem bírja a feleséged bántásait! Ennyi!
2020. szept. 7. 10:56
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!