Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » összekaptam anyósommal neki...

összekaptam anyósommal neki van igaza?

Figyelt kérdés

van egy 15 hónapos kislányom

a szitu az, hogy tegnap a férjem behozta kocsival hozzánk mert nem tud közlekedni rendesen buszon, szivességből.

egy szóval se mondta hogy beakar jönni hozzánk megy a városba.

a férjem mondani akarta neki hogy lehet alszik a baba.

anyósom el is köszönt,majd egyszer csak..

csörögni kezd a csengő jó hangosan (nyomta mint az állat)

akkor altattam el a lányomat tudni kell nem jó alvó

erre becsönget és hangoskodni kezd a konyhában

-mondom alszik a gyerek halkabban tessék már beszélni

HONNAN TUDJAM HOGY ALSZIK?

könyörgöm...tudja hogy délután alszik az unokája nála is aludt már, meg máskor is jött úgy hogy pont aludt..

tiszta ideg lettem

aztán elment szó nélkül férjem meg leüvöltött hogy

AZ ANYJÁVAL MIÉRT KIABÁLTAM??

én?? nem is kiabáltam ő kiabált a konyhában ( mindíg hangosan beszél..)annyit kértem hogy halkabban beszéljen de nem ordítottam vele.

megsértődött elment..

nagyon ideges vagyok emiatt nem akarok rosszban lenni vele

írtam neki smst tegnap este bocsánatot kértem, bár nem érzem magam hibásnak...

ma is megyünk hozzájuk de lehet hogy felhív és közli hogy ne menjek...

kérjek mégyegyszer elnézést?

az olyan mintha belátnám hogy neki van igaza...

2011. jún. 26. 09:11
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
87%

Ne kérj elnézést.

Másrészt gáz a férjed, mert a viselkedése azt mutatja, fontosabb neki anyuka, mint a gyereke...

2011. jún. 26. 09:12
 2/16 A kérdező kommentje:

szia

utána már elmondtam neki mi történt, és mondta hogy nem érti miért viselkedett így az anyja már az autóban is fura volt.

de akkor miért rajtam tölti ki?

meg hogy én kiabáltam..nem is kiabáltam...

2011. jún. 26. 09:14
 3/16 anonim ***** válasza:
78%
Ha nem kiabáltál vele miért kéne elnézést kérned? Ha szépen megkérted akkor semmi okod rá.
2011. jún. 26. 09:15
 4/16 anonim ***** válasza:
84%

Igazad van!

Ne kérj elnézést,ha nem kiabáltál, akkor majd megtanulja a férjed is,hogy mikor-hogy kell viselkednie..!

2011. jún. 26. 09:15
 5/16 A kérdező kommentje:

a férjem mondta is hogy:

miért kiabáltam volna, ha tudom hogy alszik a lányom..

eléggé logikus..

2011. jún. 26. 09:18
 6/16 anonim ***** válasza:
92%

Pffff....bocs de szerintem gyorsan gondold át a helyzeted, kinek a kije vagy.

A férjed felesége, a gyereke anyja, akivel a saját lakásában, a saját konyhájában ordítozik az anyósa, és még te hunyászkodsz meg, és lehet, hogy anyósod nem engedi meg még ennek ellenére se, hogy átmenj hozzájuk.

Te a cselédje vagy ennek a családnak.

A szívem összeszorul az ilyen nőktől. Mire észbe kapsz, rettegve fogod várni a férjed haza, mert ha nincs rend, akkor ordít veled, és egy porszem nem lehet, és gyomorideggel főzöl a vendégségre, mert anyósod jelenetet rendez, ha nem elég finom, és valami nem tökéletes.

Basszuskulcs, hát állj a sarkadra!!!

A férjednek a gyereke legyen az első és a legfontosabb, ne anyucika drága. Még hogy neked kell magyarázkodni, mert anyósod ordítozik a konyhában, mert ő csengette fel a gyereket??? Ő ott csak VENDÉG. Ellenben veled.

Mi az, hogy ezek után még felhív és közli, hogy te ne menjél??? Meg a kis fa.szomat!!!

Majd ő menjen ajtót kaparni meg elnézést kérni, ha kíváncsi az unokára, te meg nem vagy rászorulva anyóspajtásra, ne hunyászkodj meg.

Ha nem találsz rá sürgősen a hangodra, és nem tanulod meg megvédeni magad, a földbe fognak taposni, beléd törlik a lábukat, és még te fogsz azért is elnézést kérni, hogy nem lett a cipője tiszta.

2011. jún. 26. 09:23
 7/16 A kérdező kommentje:

hú..

köszönöm ezt a kielégítő érdemleges választ :)

2011. jún. 26. 09:28
 8/16 anonim ***** válasza:
35%

"

összekaptam anyósommal neki van igaza?

van egy 15 hónapos kislányom

a szitu az, hogy tegnap a férjem behozta kocsival hozzánk mert nem tud közlekedni rendesen buszon, szivességből. "

NA én már itt elakadtam, amig nem olvastam végig. Azt htitem a 15 hós lányodat vitte el, stb.

Lehet ha tudnál fogalmazni, akkor meg is tudnád védeni magad ;)

2011. jún. 26. 09:31
 9/16 anonim ***** válasza:
0%
Ha neked fontosabb az igazad,mint a családi béke,akkor ne kérj bocsánatot! Nem tudom,hogy miért gondolja minden faital,hogy mindenből presztizskérdést kell csinálnia! A családi békesség fontosabb,mint az önérzet.
2011. jún. 26. 09:35
 10/16 A kérdező kommentje:

szerintem érthetően fogalmaztam

az eddigi 5 válaszadó értette csak te nem?...

2011. jún. 26. 09:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!