Nagyon összekaptam anyuval, mit tehetnék? 15L
a testvérem 11 éves..
és lent voltak cuccok.. és azokat kellett volna fölhoznom az emeletre,és én nemet mndtam először, utána mondtam h felhozom, de az övét nem fogom elrakni főleg h fél percccel eazelőtt jött fel
off: ugye erdélyi vagy? olyan szépen írsz.:)
gondolom tesód kisebb.. sokaknál ugyanez a helyzet, én tökre megértem, hogy ki vagy bukva.. próbáld megtenni az apróságokat, tesódat meg kérd meg, hogy néha ő is segítsen. vagy teheted még, hogy ezentúl nem csinálod meg a dolgokat, de az hosszútávon senkinek se jó, csak veszekedések sülnek ki belőle.
Szerintem nem érdemelted meg a pofont:S de azért a tesódat is visszaküldhette volna,te meg ha már ott vagy igazán nem értem miért nem viszed el vagy teszed el az ő cuccát.Vagy csak vidd neki oda és mond meg,hogy "ez a tiéd,tedd el"
Beszéld meg anyukáddal,hogy rosszul esik neked ha kivételezik a tesóddal.
igen:d honnan tudtad?
hát próbálok minden kinfliktust kerülni.. de néha már én sem bírom magamban tartani
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!