Nagyon összekaptam anyuval, mit tehetnék? 15L
Figyelt kérdés
Szóval lementem és elő hoztam a témát h h kiszolgálja a tesómat. Mert én mindig mikor eszek elő veszem és elteszem magam után és mindig meg kell kérdeznem a tesómat h kér-e. Ma is anyu elő veszi neki az ételt megkeni a kenyeret.. és meg sem kérdik hogy kérek-e.. de ez csak egy példa volt. Na s akarok feljönni a tesóm is akkor jött fel, s mndja anyu h hozzak fel valamiket az egyik az én cuccom volt s a másik a tesómé. S mondom mindjárt csak vágjak citromot. S errefel mondja h még rakjam is a helyére a tesóm cuccát. S mondom h még mit nem. Na jó ezt én is megbántam. Erre anyu felfutott eltette és lejött és megpofozott(persze nem erősen, de már ott a tett:( ).. ez normális?2011. ápr. 21. 20:55
11/16 anonim válasza:
Nem érdemelted meg a pofont.Sajnálom. Nekem is ilyenek a szüleim nekem is 11 éves tesóm van és mindig neki engednek.15L
12/16 A kérdező kommentje:
hát.. ezért jó nagynak lenni
imádom:((
2011. ápr. 21. 21:14
13/16 anonim válasza:
A válasz írója 87%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:12 válaszoló vagyok
Amikor kicsi voltam szerettem volna nagy lenni de most meg szeretnék újra pici gyerek lenni:/ Mert egyáltalán nem jó "nagynak" lenni.:/
14/16 A kérdező kommentje:
énis énis:((
2011. ápr. 22. 09:33
15/16 anonim válasza:
énis egyből elvágtam hogy erdélyi vagy. amugy velem is ez a szituácio én-teósm és anyám körül.. :/
16/16 A kérdező kommentje:
aw.. lehet h ez a vakáció miatt van, h nagyon sokat vagyunk együtt.. de .. azóta mondjuk oldódott a feszültség..
2011. ápr. 23. 21:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!