Anyám mindig bele terrorizál a boldog párkapcsolataimban! Mit tehetnék ez ellen?
ma 13:41
hogy miket csinál??
ha kiszimatolja hogy boldog vagyok és minden rendben van a párom és köztem egyből jön olyanokkal hogy ez úgy sem tart örökké meg lesznek gondok az életben is,az élet nem habostorta és hasonló jó kívánságokkal és szórja ránk a negatív dolgokat és hasonlók....
25 évesen már nem kellene anyukádnál lakni, ha meg máshol laksz, akkor ne szßamolj be neki mindenröl.
Egyébként egy JÓ kapcsolatot nem lehet olyan egyszerüen tönkretenni, ha csak bele kell neki szólni, és elormlik, akkor ott más baj is van.
Szerintem anyád nagyon nagyon unatkozik, és tipikusan az a fajta, aki irigy mindenkire aki megvalósítja azt amit ő nem tudott. A boldog életet.
25 éves vagy. Ne foglalkozz vele. Ha nem költöztél el akkor költözz el, ha hív ne vedd fel mindig a telefont, ha jön hozzád, mond azt, hogy nagyon sietsz és már mész is el, így nem kell vendégül lásd.
A rokonait nem válogathatja meg az ember, így ő az anyád. De nem vagy köteles hallgatni. Egyszerűen szép lassan zárd ki az életedből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!