Szerintetek a párom nagyon terrorizál, ha még azt is előírja, hogy melyik oldalamon aludhatok éjszaka? 32/F
Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 20:55
2/16 anonim válasza:
És ezt te még tűröd? Levegőt mikor vehettél utoljára? Na én is átfordítanám a másik oldalára, de olyan erővel hogy leesne az ágyról. Hagy ott a pi....ába!!!!
3/16 anonim válasza:
Atyaég. Ne haragudj, de mosolyt csaltál az arcomra :D Férfi létedre te ezt eltűröd? Hát basszus. A férfi jellemzője, hogy kiáll az igazáért, határozott és nem papucs. Még most menekülj!
4/16 anonim válasza:
Ez butaság. Az én párom nagyon horkol, és mig el nem alszok, és még nem vagyok annyi álmos, engen nagyon tud zavari, igy mondom neki, hogy forduljon meg, akkor nem olyan hangos.
Akkor én terrorizálom?
Szerintem a dolog nem itt kezdődik.
5/16 anonim válasza:
Ha nehezedre esik felé fordulva aludni, neki kéne menekülni.
6/16 anonim válasza:
Azt írja IS tehát nyilván nem ez az egyetlen dolog, amit megszabnak neki.
7/16 anonim válasza:
De, nem is kicsit. De ezt nehogy eltűrd! Ez nem párkapcsolat, hanem rabszolgatartás! Ha ez komoly, akkor nem is értem, hogy jut eszébe ebbe beleszólni!
8/16 A kérdező kommentje:
Már egy ideje nem vagyunk egy súlycsoport, nehezen tudnám legurítani az ágyról
2010. nov. 27. 21:08
9/16 anonim válasza:
Állj a sarkadra!Holnap már levegőt sem vehetsz.
10/16 anonim válasza:
Én ugyan nő vagyok, de megértelek. Nem szabad behódolni csak kompromisszumokat kötni. De gondolom ez egy olyan fajta nő lehet, aki úgy gondolja, hogy csak neked kell alkalmazkodni. Ha nem jó így neked ( mert amúgy van olyan férfi aki sajnos igényli, hogy domináskodjanak felette, ismerek ilyet :S) akkor lépni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!