Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek a párom nagyon...

Szerintetek a párom nagyon terrorizál, ha még azt is előírja, hogy melyik oldalamon aludhatok éjszaka? 32/F

Figyelt kérdés
2010. nov. 27. 20:55
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Én nő vagyok s mi a párommal az elejétől fogva úgy aludtunk, hogy ő kívűl én belül (mert ott a radiátor amit imádok ő viszont utál). Az ember alvó helye egy biztonságos pont az életébenahol nyugalmat lelhet (elvileg) de ha folyton megváltoztatják az elég idegesítő lehet. Mikor várandós voltam az utolsó 2hónapbanmár 5percenként jártam éjjel-nappal pisilni s kénytelen kelettlen kikönyörögtem, hogy kívűl aludjak ne keljen (őt is felzavarva) kimásznom az ágyból. Belement igaz nem szívesen amit meg is értek.
2010. nov. 28. 08:54
 12/16 anonim ***** válasza:
Igen, nagyon!!! Szerintem ez már beteges, légy erős és hagyd ott a fenébe!!! Különben rövid időn belül lelki roncs leszel...
2010. nov. 28. 09:36
 13/16 anonim ***** válasza:

az én párom nem alhat a hátán, mert iszonyat módon horkol. azt nem szabom meg, h melyik oldalán aludjon :P

te döntsd el, hogy ez terror-e

2010. nov. 28. 11:56
 14/16 A kérdező kommentje:
22:06 os te mennyi idő hölgy vagy?
2010. nov. 28. 13:22
 15/16 anonim ***** válasza:

22:06-os vagyok.

21 éves vagyok.

2010. nov. 29. 14:05
 16/16 anonim ***** válasza:
Én több mint 12 évig türtem ezt mire elváltam,azóta ÉLEK!Szerintem is menekülj!
2010. dec. 3. 14:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!