Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan embert aki 5 éve...

Egy olyan embert aki 5 éve terrorizál és megalázz egy gyereket, annak a gyereknek bün megölni?

Figyelt kérdés

Csak felvetés még miellöt valaki leszolna :) Mondjuk egy olyan ember aki 5 éven kresztül folyamatosan megalázott és bántot magyarán terrorizált (fizikailag,szelemileg, és ezzáltal eldeformálta szellemileg a gyereket) egy kisgyereket , és ha a kisgyerek megöli ezt a felnötet akkor az bün szerintetek ?

Még egyszer mondom a kérdésnek nincs valoság alapja csak a véleményetekre vagyok kiváncsi , ezért senki ne személyeskedjen :)

2010. aug. 17. 13:39
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%
Az én szememben nem bűn, de a törvény szerint már nem biztos.
2010. aug. 17. 13:44
 2/25 anonim ***** válasza:
83%
nem támogatom az önbíráskodást, ha megöli ő is bűnös lesz....
2010. aug. 17. 13:46
 3/25 anonim ***** válasza:
29%
A gyilkolás nem megoldás, a kínzás már igen
2010. aug. 17. 13:47
 4/25 anonim ***** válasza:
84%

Mindenképpen bün, arra SENKINEK sincs joga, hogy egy másik embert megöljön. Ha ugyanis ilyen vagy hasonló indokkal megengedhetönek minösül, akkor már csak egy lépés, hogy ha valaki idegesit, akkor azt is bántásnak nevezed, és jogod van megölni - tehát nem lehetne egyértelmüen megállpitani, hogy hol a határ. Egy kamasznak sokszor már az is terrorizálás, ha nem mehet minden héten többször bulizni, vagy meghatározott idöre haza kell érnie - ilyenkor ki dönti él, hogy ez a "terror" indokolja a megölést vagy még nem?

Ami egyértelmü, az az, hogy másikat megölni nem szabad, minden más eset anarchiába torkollik idövel.

2010. aug. 17. 13:47
 5/25 anonim ***** válasza:
25%
mit csinált apukád? ;)
2010. aug. 17. 13:49
 6/25 anonim ***** válasza:
82%

Igen, bűn. Megvannak a megfelelő szervek, akikhez ilyenkor lehet fordulni. Ha megöli, csak lesüllyed az őt bántalmazó szintjére, sőt, még sokkal lejjebb.

17/F

2010. aug. 17. 13:50
 7/25 A kérdező kommentje:
:D heh tudtam hogy lesz egy ilyen :) A született feleségekböl indult ki a kérdés tehát ismétlem NEM az én helyzetem :) Én szerencsére nagyon bolgod családban élek :)
2010. aug. 17. 13:51
 8/25 A kérdező kommentje:
Viszont nemtudom mert ha azt nézzük hogy a gyerek öli meg az öt bántalmazot hiszen 5 éven keresztül csak bántota ütöte,megalázta stb... élvezetel alázta meg a gyereket... kinevete stb... a gyerek pedig boszut áll és megöli egy "szép" napon ? ez inkább a fö kérdés hogy ez bün-e ? (jogilag persze hogy az de nem ugy értem hanem erkölcsileg)
2010. aug. 17. 13:53
 9/25 anonim ***** válasza:
100%
Bunnek bun, de abszolut megertem. Bar okosabb lenne, ha a gyerek megprobalna leszakadni a szulokrol, elkoltozni, kialakitani a sajat eletet apuka nelkul.
2010. aug. 17. 13:54
 10/25 anonim ***** válasza:
27%

Ha valóban boldog lennél nem foglalkoznál ilyen kérdésekkel. Tehát vagy veled történt meg az eset, illetve valakivel a közeli ismerőseid közel, vagy pedig elég szoros kapcsolatot tartasz fennt saját magad illetve a sorozatod között ami már-már beteges, vagy talán már függő?:O Hosszútávon nem jó ha beleéled magad 1-1 sorozat karakterébe és úgy éled mindennapjaid, hidd el, olvastam már hasonlót.

Ha semelyik akkor pedig véleményem szerint teljesen feleslegesen tetted fel a kérdést, és számodra ez a kérdés megválaszolása zéró mennyiségű információt tartalmazhat. Ellentétben olyanokkal akik valóban átéltek ehhez hasonló esteket.

2010. aug. 17. 13:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!