Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egy olyan embert aki 5 éve...

Egy olyan embert aki 5 éve terrorizál és megalázz egy gyereket, annak a gyereknek bün megölni?

Figyelt kérdés

Csak felvetés még miellöt valaki leszolna :) Mondjuk egy olyan ember aki 5 éven kresztül folyamatosan megalázott és bántot magyarán terrorizált (fizikailag,szelemileg, és ezzáltal eldeformálta szellemileg a gyereket) egy kisgyereket , és ha a kisgyerek megöli ezt a felnötet akkor az bün szerintetek ?

Még egyszer mondom a kérdésnek nincs valoság alapja csak a véleményetekre vagyok kiváncsi , ezért senki ne személyeskedjen :)

2010. aug. 17. 13:39
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Elég, ha a gyerek elköltözik.
2010. aug. 17. 15:32
 22/25 anonim ***** válasza:
2010. aug. 17. 16:50
 23/25 anonim ***** válasza:
Ez egy nehéz kérdés. Abban az esetben nem tartom bűnnek, ha a terrorizálás alatt súlyosan sérült pszichésen a gyerek. Abban az esetben szerintem bűn, ha teljesen tudatában van annak, amit tesz, előre kiterveli, stb.-de emellett megérteném, miért vetemedik ilyenre.
2010. aug. 17. 18:47
 24/25 anonim ***** válasza:

Simek Kitty-ügy?

Erre nincs jó válasz, én viszont úgy tartom, hogy erőszakra nem lehet erőszak a jó válasz, mert az további erőszakoskodást szül. Jó lenne, ha a bántalmazó apákat végre a helyükön kezelnék: bűnözőként, és le is ültetnék őket. Nem ilyen 72 órás távoltartással kell szórakozni, hanem egyszerűen lecsukni az illetőt, és eltiltani a gyerektől. Mindörökre.

2010. aug. 17. 19:39
 25/25 anonim ***** válasza:
Bűn mert úgyan arra a szintre sülyet le mint az apa. Nem lesz belőle jobb ember ha nem tud megbocsátani túlépni a sérelmeken. Nem kell szeretni de ha megöli ugyanolyan erőszakos ember lesz.
2010. szept. 22. 00:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!