Nem szeretnék ennyi pénzt adni a férjem keresztlányának. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
A férjemnek vagy egy keresztlánya, akkorról mikor mi még nem voltunk együtt. Mikor megszületett csinált egy spórolást a lánynak, amire X összeget spórolunk havonta. Ez 18 éves korára kb 1,5 millió forint lesz.
Teszem hozzá én ezt nagyon nagyon túlzásnak érzem, mert kb a kapcsolat az 0 közöttük, csak akkor találkozunk ha szülinap/névnap van, akkor is kb fél-1 óra. Akkor is sokallnám ezt a pénzt ha egyébként jó kapcsolatot lenne közöttünk, de így meg pláne. Ezt a pénzt én inkább a gyermekeinknek a jövőjére tenném félre. Ne nézzétek egy pénz éhes nőnek, de csak szerintem túlzás ez így?
2020. máj. 14. 10:46
81/82 A kérdező kommentje:
De nem csak ez az 21ezer megy ám el a hónapban... Van kölcsönünk, fizessük a gázt, villanyt, vizet, bevásárlást, gyereknek is vegyél mindent, magunknak is rakunk félre ha neadijsten férjem elvesziti a munkahelyét, vagy jön egy 2 hónapos karantén amikor a férjem nem dolgozik, tehát fizetése sincs, akkor se nélkülözzünk, de kirándulni is el tudjunk menni legalább évente 1x, nyilván olyanok írogatják, hogy semmi az a 21 ezer akik még otthon laknak a mama hotelba, se kutyájuk, se macskájuk... És mondom hogy nem a 7000-el van a baj, hanem hogy tegyünk már különbséget a keresztgyerek és a saját gyerek között..
2020. máj. 20. 18:37
82/82 anonim válasza:
De más is él, és fizet számlát. Én is. Nekem is van egy gyerekem. Szóval nem a mamahotelből mondom, hogy ha ilyen problémáitok vannak, akkor itt tényleg nem a te irigységed a legnagyobb baj, hanem, hogy felelőtlenül vállalatok gyerekeket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!