Páromnak van egy hét éves keresztlánya aki a volt felesége nővérének a gyereke. A kislány szeretne jönni hozzánk de én nem tudom megengedjem e neki. Ti mit tanácsoltok?
Mi az hogy megengedjed e??? Hogy lehetne bármit is megtiltani egy felnőtt embernek???
Egyébként meg miért ne "engednéd"?
Te házad???
Ha közös, akkor ez természetes
ha nem, akkor érdemes, mert még a párod rá jön mekkora hárpia vagy hogy ezen is problémázol.
Ha nem a te házad hanem a párodé akkor meg se forduljon a fejedbe ilyesmi!
Na már most,a is lány a keresztlánya, az ég világon nem tehet semmiről, és remélem tudod mit jelent a keresztelő???!! Ha nem akkor kérdezd meg a párod.
Gondolom fordított esetben hisztériáznál!!! :D fúúú kicsit felbosszantottál.
Kért valaki tőled erre engedélyt és most morfondirozol a válaszon?
Ha én lennék a párod és nem engednéd (engeded? már a szót sem értem) hogy átjöjjön a keresztlányom akkor addig mig ott van nálunk bezárnálak a szekrénybe és slussz.
Ezt most nem értem. Gondolom nem lakni menne hozzátok, hanem csak látogatóba (?). Szóval a problémádat kicsit jobban is kifejthetnéd, mert így nem világos, miért is van szükség az engedélyedre.
23/N
A kislánynak a keresztapja, neki semmi köze ahhoz, hogy mit csinált az exfeleség.
Mondjuk nagyon felháborodtam azon, hogy "megengedjem*e neki". Csak a te lakásod, a párodnak semmi köze hozzá??? Még ha nem is, de hogy ne engedd oda a keresztlányát, az felháborító. A sógornővel meg miért ne tarthatná a kapcsolatot?? Nekem is csúnya válásom volt, de az exférjem családjával jó a kapcsolatom, mert ők normálisak, még ők is kiakadtak a volt férjem viselkedésén.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!