Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Páromnak van egy hét éves...

Páromnak van egy hét éves keresztlánya aki a volt felesége nővérének a gyereke. A kislány szeretne jönni hozzánk de én nem tudom megengedjem e neki. Ti mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 20:29
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
98%

Mi az hogy megengedjed e??? Hogy lehetne bármit is megtiltani egy felnőtt embernek???

Egyébként meg miért ne "engednéd"?

2013. szept. 18. 20:33
 2/19 anonim ***** válasza:
97%
Mi akadálya van annak, hogy a saját keresztapjához elmenjen a kislány???????? Te olvasod amit írsz, kérdező?
2013. szept. 18. 20:34
 3/19 anonim ***** válasza:
95%

Te házad???

Ha közös, akkor ez természetes

ha nem, akkor érdemes, mert még a párod rá jön mekkora hárpia vagy hogy ezen is problémázol.

Ha nem a te házad hanem a párodé akkor meg se forduljon a fejedbe ilyesmi!

Na már most,a is lány a keresztlánya, az ég világon nem tehet semmiről, és remélem tudod mit jelent a keresztelő???!! Ha nem akkor kérdezd meg a párod.

Gondolom fordított esetben hisztériáznál!!! :D fúúú kicsit felbosszantottál.

2013. szept. 18. 20:34
 4/19 anonim ***** válasza:
87%

Kért valaki tőled erre engedélyt és most morfondirozol a válaszon?

Ha én lennék a párod és nem engednéd (engeded? már a szót sem értem) hogy átjöjjön a keresztlányom akkor addig mig ott van nálunk bezárnálak a szekrénybe és slussz.

2013. szept. 18. 20:38
 5/19 anonim ***** válasza:
96%
Mi az, hogy a te engedélyed szükséges ahhoz, hogy a kislány láthassa a keresztapját? Mégis mit ártott neked egy 7 éves gyerek?! Én inkább téged nem engednélek be. Igazi hárpia lehetsz.
2013. szept. 18. 20:55
 6/19 A kérdező kommentje:
A párom csúnyán kidobta a feleségét ezért nem hiszem, hogy jó ötlet a sógórnőével tartani a kapcsolatot.
2013. szept. 18. 20:55
 7/19 Frigg ***** válasza:
100%

Ezt most nem értem. Gondolom nem lakni menne hozzátok, hanem csak látogatóba (?). Szóval a problémádat kicsit jobban is kifejthetnéd, mert így nem világos, miért is van szükség az engedélyedre.

23/N

2013. szept. 18. 20:58
 8/19 Frigg ***** válasza:
100%
A feleségét dobta ki, nem a keresztlányát. Gondolom a kislányt még szereti, vagy nem?
2013. szept. 18. 20:58
 9/19 anonim ***** válasza:
100%
A kislány nem tehet arról, hogy a keresztszülei elváltak. Én szívesen látnám vendégül.
2013. szept. 18. 20:59
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

A kislánynak a keresztapja, neki semmi köze ahhoz, hogy mit csinált az exfeleség.

Mondjuk nagyon felháborodtam azon, hogy "megengedjem*e neki". Csak a te lakásod, a párodnak semmi köze hozzá??? Még ha nem is, de hogy ne engedd oda a keresztlányát, az felháborító. A sógornővel meg miért ne tarthatná a kapcsolatot?? Nekem is csúnya válásom volt, de az exférjem családjával jó a kapcsolatom, mert ők normálisak, még ők is kiakadtak a volt férjem viselkedésén.

2013. szept. 18. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!