Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Páromnak van egy hét éves...

Páromnak van egy hét éves keresztlánya aki a volt felesége nővérének a gyereke. A kislány szeretne jönni hozzánk de én nem tudom megengedjem e neki. Ti mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
2013. szept. 18. 20:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Párod csúnyán kidobta a feleségét, és most azt várod dobja ki a keresztlányát is?

Nem értem a kérdést, a keresztszülőség nem attól függ elvben épp ki kinek a párja, főleg egy 7 évesnél..

2013. szept. 18. 22:54
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
A kislány szereti a keresztapját. Ha az anyja nem tiltakozik az ellen, hogy hozzátok menjen, akkor te miért? Mért kéne annak a gyereknek szívnia azért, mert a párodék elváltak? Miért probléma ez egyáltalán?
2013. szept. 18. 22:58
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Miért kéne ehhez a te engedélyed?

Mit tehet szerencsétlen gyerek a körülményekről? Szereti a keresztapját.

Talán nem neked kéne eldöntened, hogy a párod (gondolom, nem is a férjed) tartja-e a kapcsolatot a keresztlányával.

Én téged is csúnyán kivágnálak, ha ez benned felmerül, pedig nő vagyok.

2013. szept. 19. 02:55
 14/19 anonim ***** válasza:
93%
Mit ártott neked az a kislány?! Szégyeld magad!
2013. szept. 19. 06:29
 15/19 anonim ***** válasza:
100%
Ha az én lakásomban laknánk, akkor is "engedném", hiszen a páromnak a keresztlánya, és nagyon nem érdekel, hogy kinek a lánya, sem az, hogy váltak el, a lényeg, hogy a kislány ha szeretne, jöjjön persze, mert ő szegény nem tehet semmiről, és rosszul sem esne, hiszen ha látom, hogy a párom is örül neki, akkor ez egy plusz.
2013. szept. 19. 09:43
 16/19 anonim ***** válasza:

Látom rendesen elkapták a kérdezőt.

Miért ne jöhetne?

Viszont van egy ellenpéldám. Barátnőm férjének szintén van egy keresztlánya. Arra lett "betanítva" a keresztanyja, alias exnő által, hogy romboldázzon a lakásban. A 7 éves gyerek elkottyintotta a barátnőmnek, hogy ő azért töri el a poharat, burít mindent a szőnyegre, mert a keresztanyja fizet neki érte. A kiscsajt sem kellett félteni, megmondta barátnőmnek, a fülem hallatára, hogy Ötezer forintért abbahagyja. Hát csak lestem.

Mikor barátnőm elmesélte a férjének, akkor az hitte is meg nem is. Aztán trükköztünk. Férj a fürdőbe hallgatózott én meg megkérdeztem a csajszit olyan mellékesen: Mennyit kapsz a keresztanyudtól poharanként.

Csaj rávágta, hogy elmeséli mit csinált és olyan ezres körül. De erről a keresztapa nem tudhat.

Na azóta csak nagyon néha van találka a városban, meg szülinap névnap stb valami apróság. De a lakásba nem engedik a gyereket.

2013. szept. 21. 21:25
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Te készen kaptad a párod keresztgyerekét.

Nem lehet kérdés, hogy vendégül látod, mint bárki más rokont.

2013. szept. 22. 22:31
 18/19 anonim ***** válasza:

Ne tiltsd meg, mi közöd hozzá?

Az a kisgyerek nem tehet róla, hogy a keresztszülei szétmentek, se arról ki kinek rokona…

Neki ő keteszapa és az kell

Ne fájjon az se ha évente párezret rákölt, mert igenis megérdemlik

Legyél normális keresztanya, ezzel igenis tisztelt meg a párod!

Fordított esetben, ha neked lenne egy ilyen kisgyerek, akkor kész a válással kukáznád?

Nem így müködik, a keresztségnek is vannak hagyományai, feladatai, kötelezettségei, ez nem úgy van hogy ja más párom van akkor lesz más keresztgyerek is…

2022. aug. 5. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
Én eleve nem járnék olyannal, aki „csúnyán kidobta” a volt feleségét és ezt így is fogalmazza meg (kivétel, ha mondjuk megcsalta az asszony).
2022. aug. 5. 20:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!