Milyen keresztszülő az az ember aki a saját keresztlányát nem támogatja?
Milyen keresztlány az, aki elvárja a támogatást?
A hitgyülekezetet nem minősítem, nekem ellenszenves, de vallásszabadság van, és ha jól értem, nem kényszerítik rád. Hogy a gyerekeiknek mit vesznek, és mire költik a saját pénzüket, az pedig érzésem szerint nem a te dolgod.
Nézd, igazság szerint a keresztszülőnek nem az a feladata, hogy támogassa a keresztlányát. A mai világban ez egy amolyan "jelképes dolog". Ne várj el cserébe semmit. Én szinte semmit sem kaptam a kereszt-szüleimtől (anyagilag) mégis jóban vagyunk és gyakran beszélünk/találkozunk.
Az meg, hogy ki miben hisz vagy sem és hogyan neveli a gyerekét vagy hogyan nem az magánügy.
Én sem szólok bele máséba így azt sem szeretem ha más beleszól az enyémbe. Persze véleményem megvan :)
"Emellett szórják a pénzt, rázzák a rongyot és a legkisebb gyerekük annyira el van kényeztetve hogy 11 évesen már saját elektromos biciklije volt"
Ahelyett, hogy rád költenék a felesleges pénzüket, ugye..?
Ne haragudj első, de hogy jössz te ahhoz, hogy ilyen ledegraráló módon kioktass bárkit is???!!!!!
Igen is egy keresztszülőnek KÖTELESSÉGE a keresztgyermekével tartani a kapcsolatot és támogatni őt...
A kereszténységet ne vond ide,mert ahhoz semmi közöd, hogy a kérdező miért írta ide,hogy ő katolikus.-a kérdéshez semmi köze...-te csak veszekedni akarsz...
Nezd, a keresztszuloseg csupan egy vallasi szentseg. Ha o katolikusbol jehova lett, akkor tovabb nem erdeklik a katolikus hittel kapcsolatos dolgok. Jehovaknal nincs keresztszuloseg, igy te, mint keresztgyermeke meg szuntel letezni a szamara.
A tamogatas pedig nem kovetleheto, nem kotelezo de megcsak nem is elvarhato. Ha van, jo, ha nincs, ez van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!