Milyen keresztszülő az az ember aki a saját keresztlányát nem támogatja?
A keresztszülőség manapság már csak jelképes dolog, semmi kötelezettségük nincs arra, hogy anyagilag téged támogassanak.
"Volt olyan hogy anyukám próbált beszélni velük, hogy ne kényeztessék már agyon a gyereküket. "
A túlzott kényeztetéssel én sem értek egyet, de ez olyan, amibe nem kellett volna beleszólniuk. A család dolga, anyukádnak semmi köze nincs ahhoz, hogy a másik család mit enged meg a gyereknek vagy mit vesz nekik.
1. A keresztszülönek KIZÁRÓLAG az a feladata, hogy a keresztgyerek VALLÁSI nevelését segítse.
2. A keresztszülönek NEM feladata a keresztgyereket ANYAGILAG támogatni.
3. Az olyan keresztgyereket, aki kizárólag PÉNZT vár a keresztszülötöl, igencsak számító valakinek tartom.
4. Az meg, hogy a keresztszülök a SAJÁT gyereküket HOGY nevelik, kizárólag ajuk tartozik.
5. A kérdez meg kinodottan rosszindulatú, pénzéshes, irígy valaki.
Kedves utolsó kommentelő!
Örülök, hogy vannak olyan együttérző emberek mint Te.
Én életemben nem láttam a keresztszüleimet. Poénból és kiváncsiságból mghívtam őket a ballaságomra gimi után, nem jöttek.
Szüleimnek üzenem : bezzeg a tesómnak léteztek a keresztszülei, sőt, ajándékot is kapott minden szülinapra, karácsonyra tőlük.
Úgyhogy, ennyit a keresztszülőkről. :) Nem szabad semmit elvárni az életben, mert akkor elég gyakran csalódsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!