Nem szeretnék ennyi pénzt adni a férjem keresztlányának. Velem van a baj?
A férjemnek vagy egy keresztlánya, akkorról mikor mi még nem voltunk együtt. Mikor megszületett csinált egy spórolást a lánynak, amire X összeget spórolunk havonta. Ez 18 éves korára kb 1,5 millió forint lesz.
Teszem hozzá én ezt nagyon nagyon túlzásnak érzem, mert kb a kapcsolat az 0 közöttük, csak akkor találkozunk ha szülinap/névnap van, akkor is kb fél-1 óra. Akkor is sokallnám ezt a pénzt ha egyébként jó kapcsolatot lenne közöttünk, de így meg pláne. Ezt a pénzt én inkább a gyermekeinknek a jövőjére tenném félre. Ne nézzétek egy pénz éhes nőnek, de csak szerintem túlzás ez így?
Tényleg elég nagy túlzás. Még ha nagyon tehetős is egy család, akkor sem jellemző ez a nagy összeg.
Beszéld meg vele, hogy mit gondolsz és hogy szerinted inkább mire kellene fordítani.
Mielőtt hozzámentél kellett volna ezt tisztázni!
Van egy vállalása, ígérete, így utólag segget csináltatni a szájából elég gáz.
Ez havonta kb 7000 Ftra jön ki a 18 év alatt! Ez annyira kevés a havi jövedelmetekhez képest (még akkor is, ha mindketten munkanélküliek lennétek), hogy ezt sajnálni töle szemétség.
Ha a férjed ezt megígérte a lánynak, vagy akárcsak igéret nélkül szánta neki, akkor is az a jogos, ha a keresztlánya megkapja ezt az összeget!
Ez teljes mértékben a férjed dolga, ebbe neked fölösleges beleszólni és eléggé pénzéhes hatást keltesz ezzel.
Attól, hogy akkor lett a keresztlánya, amikor te még nem voltál képben, neki még a keresztlánya.
Jó, hogy nem tagadja meg, mert lettél te.
Nagyon aranyos ötlet, hogy születésétől kezdve félretesz neki. Ez az összeg csak így egyben hangzik nagynak, de havonta tényleg nem nagy összeg.
Majd a férjed eldönti, hogy mit akar ezzel a pénzzel, hogy milyen kapcsolatban van a keresztlányával. Ne te mondd meg neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!