Nem szeretnék ennyi pénzt adni a férjem
keresztlányának. Velem van a baj?
Figyelt kérdés
A férjemnek vagy egy keresztlánya, akkorról mikor mi még nem voltunk együtt. Mikor megszületett csinált egy spórolást a lánynak, amire X összeget spórolunk havonta. Ez 18 éves korára kb 1,5 millió forint lesz.
Teszem hozzá én ezt nagyon nagyon túlzásnak érzem, mert kb a kapcsolat az 0 közöttük, csak akkor találkozunk ha szülinap/névnap van, akkor is kb fél-1 óra. Akkor is sokallnám ezt a pénzt ha egyébként jó kapcsolatot lenne közöttünk, de így meg pláne. Ezt a pénzt én inkább a gyermekeinknek a jövőjére tenném félre. Ne nézzétek egy pénz éhes nőnek, de csak szerintem túlzás ez így?
Jaj, szegény tündérbogár kérdező. Mindjárt piedesztálra emelem, hogy a férje rokonától sajnálja a pénzt, amihez neki köze nincs.. Elhidegült a kapcsolat, ezért ne fizessen a férj? Bezzeg, ha nem a kereszt, hanem a saját gyereke lenne, aki után nem fizet gyerektartást, akkor meg üvöltenétek, hogy ehhez a gyereknek nincs köze, jár neki a pénz.. Most meg a gyerek le van ejtve.
2020. máj. 15. 04:32
52/82 anonim válasza:
51-es, ebből a megnyilvánulásodból is látszik, hogy ostoba vagy, mint a föld. Csak az a lényeg, hogy valakit szidhass.
2020. máj. 15. 08:54
53/82 anonim válasza:
Idézz már akkor tőlem, amikor éppen szidom a kérdezőt.. Kérdezett, válaszoltam. És a kommentedben pedig te személyeskedsz, ami téged minősít. A legcsúnyább a pénzéhes és a némber szó volt, amit leírtam. Az aztán nagy szidás..
2020. máj. 15. 09:18
54/82 anonim válasza:
Nem az a kérdés, ki mennyivel"tömi" a keresztgyerekét, vagy hogy mennyit ad a "kölykeinek" kedves előző hozzászólók, hanem az, hogy valaki tiszteletben tudja-e tartani a házastársa vállalását vagy sem.
2020. máj. 15. 10:54
55/82 anonim válasza:
Tehát most, hogy nagyobb a lány, pénzt kap?
Nem a télen múlott 4?
Mekkora sz4r kamu kérdés már ez :D
2020. máj. 15. 12:33
56/82 anonim válasza:
De ha nem kamu, akkor is 14 év múlva másfél millió forint lesz kb egy havi fizetésetek, annyit se fog érni.
2020. máj. 15. 12:38
57/82 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti igen 4 múlt a lány. Havonta megy neki a 7000 spórolás+kap ajándékot és pénzt szülinapra, névnapja, karácsonyra, sőt míg pelenkás volt, a férjem havonta-kéthavonta pelenkát vásárolt neki, pedig nem voltak rászorulva. És igen én túlzásnak érzem a 1,5 milliót a keresztgyereknek, akivel évente 6x találkozunk és azt se tudja hogy a férjem a keresztapja, mert az anyja kb. nem engedi a közelünkbe, mert ők "jómódú" család és ilyen "csövesekkel" mint mi nem fog haverodnai. Ugyanúgy az anyóshoz sem viszi/engedi a gyerekeket, mert a férjem és a családja nem a "felső tízezer" tagja, mint az ő és szülei családja. Remélem így h kicsit bővebben leírtam érthető miért is "sokallom" ezt a pénzt.
2020. máj. 15. 12:44
58/82 anonim válasza:
De attól még a férjed testvérének a kölyke, és még szép, hogy szülinap, névnap, karácsonykor gondol rá. Gondolom, kap a tied is tőlük. Tiszta sor, hogy irigy vagy, a sógornődre leginkább, csak egy szerencsétlen gyereken vezeted le. És, már megbocsáss, veled pont nem amiatt nem találkozik, mert csóró vagy. Hanem, mert így viselkedsz. És tényleg gáz, hogy ennyit számít havi 7ezer, de azért úton a második baba. Oda egy se kéne, ahol ez ilyen gáz.
2020. máj. 15. 13:11
59/82 anonim válasza:
Ráértek még addig eldönteni. A megtakarítás mindig jó ötlet.
2020. máj. 15. 13:13
60/82 anonim válasza:
Évi 6x találkoznak, hát egyes helyeken ennyit találkoznak az unokájukkal a nagyszülők! Mit vársz, legyenek egymás seggeben?
Nagyon irigy és frusztrált vagy. És valóban, ha havi 7000 Ft nektek ennyire számít, akkor nem kellett volna erre gyereket vállalni egyet sem. Ennyit költök a kutyám játékaira havonta, hamar szetrag mindent, és havi 30ezret teszek a babakotvenyve. És még ezen felül, meg ne rokonyodj, de veszünk ajandekokat a rokon gyerekeknek, még a barátok gyerekeinek is mindig, de nem tartom számon, mert nem vagxunk ilyen fillerb.szo, mint te!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!