Hogyan viselkedjek a keresztlányaival?
Sziasztok! Friss párkapcsolatomban a párom szeretné, hogy találkozzak a két keresztlányával. (1,5 és 5 évesek) Rettentően félek ettől, mert nálunk a családban sehol sincs kisgyerek, fogalmam sincs, hogy mit kellene velük csinálnom, vagy mondanom nekik. Mármint ez nem olyan, mint a szüleivel, hogy odamegyek, hogy csókolom xy vagyok. Nyilván a kicsikkel nem foghatok kezet... tényleg analfabéta vagyok a gyerekekkel kapcsolatban, de tudom, hogy neki ez fontos mert imádja őket. Segítsetek :(
Én 18/l párom 23/f
Igazából semmiről sem kell, legugolsz elé, "Szia! xy vagyok"
És akkor vagy válaszol vagy mondjuk odabújik valaki máshoz. Velük igazából még nem lehet beszélni. Még kicsik.
Szia!
Unokatesóm 4 éves én meg 20 szóval átérzem:D
általában az elején mindig kicsit zavarban van amikor találkozunk, bujik az anyukájához, de ha kérdezek tőle ezt azt mindig válaszol, aztán fel is oldódik. Pl esetleg tájékozódj előre, hogy van-e mondjuk háziállatuk. Aztán tudsz egy ilyet kezdeni hogy szereted a cicákat, ő szereti-e, van-e otthon stb. Akármit fog magyarázni(pl a hercegnő barbi hegyet mászott) csinálj úgy mintha tényleg a világ legnagyobb híre lenne neked is - persze nem kell értelmetlenül gagyogni neki, de ahogy mondtad is, teljesen más mint párod szülei. Szörnyen hangzik de bele fogsz jönni gyorsan :)
Mi a jeled az oviban?
Ki a barátod?
Szoktatok énekelni?énekelsz nekem?
Kedvenc meséd melyik?
Szeretsz rajzolni?
Rajzolunk egy cicát? Házikót rajzoljunk neki? Milyen színű cica Legyen?
Stb stb stb..
A 1,5 èvessel meg kerekeecske gombocska. .
Ez elment vadászni. . .
A gyerekek szuperek. Ne stresszeld túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!