Hogyan viselkedjek most vele? Hogyan támogassam?
Párom hazájában háború van (külföld, legyen ennyi elég), a családja, barátai, rokonai .. mindenkije ott van, velem viszont távkapcsolatban van. Nagyon szomorú, sokat aggódik és bezárkózott lett. Alig tudok vele beszélni és ha beszélünk is, akkor csak a háborúról. Nem tudok sajnos most odautazni hozzá és elmondása szerint nem is tudna velem "foglalkozni" , mert annyira lefoglalja őt ez a szomorú szituáció, tüntetésekre jár stb. Hogyan viselkedjek vele? Hogyan támogassam? Annyira lelkifurdalásom van, h nem tudok mellette lenni. Ti mit tennétek?
köszönöm
Ha kimész utána lehet,hogy te is meghalsz.Úgy támogasd,hogy hajrá,állj ki magadért szívem!
Vagy ha életveszélyben van felejts el,mielőtt gyászolnod kéne.Bűntudatod ne legyen.
Biztos vagy benne, hogy jó választás ő neked?
Barbár banda amúgy, nem csoda, hogy aggódik a családjáért.
Van értelme, hogy tüntetésekre jár? Miért nem dolgozik inkább, és próbálja menekíteni a családját onnan?
Támogasd őt, lélekben legyél vele. Mondanám, hogy tereld vidámabb témákra a gondolatait, de szerintem ilyenkor nem nagyon lehet.
Az szerintem a legtöbb, amit tehetsz, hogy beszéltek, meghallgatod, bátorítod, felvidítod.
Hogy bírjátok a távolságot? (Tudom milyen. És itt sajnos rengeteg támadást fogsz érte kapni.)
Szeretjük egymást és nem érdekel ki mit gondol. Nem fogom elhagyni, csak mert elválaszt minket a távolság vagy mert most háború van. Én nem szoktam feladni, ha kicsit nehezebb lesz vmi és most sem fogom.
Az értelmes válaszokat köszönöm!
"Egyelőre tüntetésekre jár, nem tudom, h fog -e használni."
Mint ismeretes, nagyon sokat érnek a tüntetések.
Ott van a családja, megy majd oda ő is. Te követheted. Miért van lelkiismeret furdalásod? nem tehetsz erről, támogatni sem tudod.. Szomorú helyzet, sajnálom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!