Nem szeretnék ennyi pénzt adni a férjem keresztlányának. Velem van a baj?
A férjemnek vagy egy keresztlánya, akkorról mikor mi még nem voltunk együtt. Mikor megszületett csinált egy spórolást a lánynak, amire X összeget spórolunk havonta. Ez 18 éves korára kb 1,5 millió forint lesz.
Teszem hozzá én ezt nagyon nagyon túlzásnak érzem, mert kb a kapcsolat az 0 közöttük, csak akkor találkozunk ha szülinap/névnap van, akkor is kb fél-1 óra. Akkor is sokallnám ezt a pénzt ha egyébként jó kapcsolatot lenne közöttünk, de így meg pláne. Ezt a pénzt én inkább a gyermekeinknek a jövőjére tenném félre. Ne nézzétek egy pénz éhes nőnek, de csak szerintem túlzás ez így?
Igy van te dontotted el hogy adott bevételre hány gyereket vállalsz, egyszerű a matek dupla annyi gyerek nem jelent dupla bevételt tehát te idézted elő hogy mostantól ég gyerekre fel annyi jut mintha csak egy lenne.
Vagyis ha az bánt hogy sajátja se tudtok többet felrerakni mindig jusson eszedbe hogy ahogy re mondtad hadd döntsd már el hány gyereket akarsz tehát hány gyerek fog osztozni az összegén amit el tudtok rakni.
Szerintem ti is megéritek a pénzeteket, válaszolók. Nem kellene belekeverni a kérdező gyerekvállalását. Gondolom, a férjével közös döntés, hogy hány gyerekük legyen.
Ennyire azért nem kellene fröcsögni rá.
Kérdező, amúgy ha névértéken mindig 7000-et raktok be, az a 1,5M 14 év múlva egy kalap sz...t sem fog érni, szóval szerintem ezen ne aggódj, nem lesz kirívó.
46-os, teljesen igazad van.
Amúgy meg, akik itt mocskoljátok a kérdezőt, azért megnézném, hogy a saját kölykeitek 18. születésnapján mikor adtok nekik 1,5 millát. Még akkor is, ha ez 18 év alatt csak havi 7eFt/hónap.
Legtöbben egy jó nagy seggberúgást, és kotródjon a háztól. De persze, tesóitok gyerekének simán tömnétek a 1,5 milliót, gondolom.
De nem lepődök meg, ez ugyebár a gyk.
Nem az a kérdés hogy mi kinek mennyit adnánk.
De továbbra sem értem hogy miért nem a férjnek teszi fel a kérdést
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!