Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Nem szeretnék ennyi pénzt...

Nem szeretnék ennyi pénzt adni a férjem keresztlányának. Velem van a baj?

Figyelt kérdés

A férjemnek vagy egy keresztlánya, akkorról mikor mi még nem voltunk együtt. Mikor megszületett csinált egy spórolást a lánynak, amire X összeget spórolunk havonta. Ez 18 éves korára kb 1,5 millió forint lesz.

Teszem hozzá én ezt nagyon nagyon túlzásnak érzem, mert kb a kapcsolat az 0 közöttük, csak akkor találkozunk ha szülinap/névnap van, akkor is kb fél-1 óra. Akkor is sokallnám ezt a pénzt ha egyébként jó kapcsolatot lenne közöttünk, de így meg pláne. Ezt a pénzt én inkább a gyermekeinknek a jövőjére tenném félre. Ne nézzétek egy pénz éhes nőnek, de csak szerintem túlzás ez így?

2020. máj. 14. 10:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/82 anonim ***** válasza:
37%
Egy gusztustalan fereg vagy kerdezo.
2020. máj. 14. 12:51
 32/82 A kérdező kommentje:
Nem a havo 7000 forinttal van a baj, hanem hogy a saját gyerekeink is "csak" ennyit kapnak, mert nem tudunk többet. De ezt már senki nem olvassa el úgy látom..
2020. máj. 14. 12:57
 33/82 anonim ***** válasza:
55%

Én úgy gondolom, hogyha szinte megszűnt egy olyan bensőséges kapcsolat a testvérek között, hogy még keresztszülő is lett az egyik a másik gyerekének, annak pont TE VAGY AZ OKA!

Tehát ne hányj senki szemére semmit, keresd magadban a hibát! ... amit itt már mindenki észrevett!

2020. máj. 14. 13:13
 34/82 anonim ***** válasza:
70%

Én értem, hogy a sajátjaidnak akarod a lóvét, de attól még irigy vagy, ha tetszik ha nem.

Amúgy, úgy mellesleg kérdezem, hogy lehet az, hogy előtted olyan jobban voltak, hogy keresztapa lett, de aztán jöttél te, és hirtelen már majdhogynem csókolommal köszönnek neki a testvére gyerekei? Ne az ilyen gyenge hülyeségekkel gyere már, hogy a másik gyerek nem kap, legalább így arctalanul legyél őszinte. Nem akarod másra szánni a pénzt, csak a te gyerekeidre, az meg le van kakkantva, hogy amúgy neki a rokona, meg amúgy az ő fizetése, meg amúgy is kit érdekel, hogy ő mit akar, mert szültél te is, szeresse azt, a másikat meg felejtse el.

2020. máj. 14. 13:23
 35/82 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem csak sajnálod.

Férjemnek is van egy kis keresztlánya, ráadásul nem is vérrokon, bár az apjával szinte testvérek. Már most bőven többet köszönhetnek egymásnak mint másfél millió forint és mi is szoktunk venni nekik ajándékot, még a testvéreknek is, pedig ők aztán relatíve senkik nekünk. De ez nem a pénzről szól. Én pedig unokaöcsémnek, saját testvérem ágán szoktam venni ajándékot, vagy visszük el nyaralni akár.

Ha a férjed nem a gyerekeid boldogulását akadályozza, akkor önző dolog tőled, hogy sajnálod a kislánytól. Aki családtag, azért a család kiáll és segíti. Nálunk mindig ez volt az elv.

2020. máj. 14. 13:33
 36/82 anonim ***** válasza:
76%

Ez teljesen mellékes, az egyéni szociális probléma, hogy ennyire gyereket vállaltal.

Ettől meg nem kell elvenni mástól a pénzt.

2020. máj. 14. 13:33
 37/82 anonim ***** válasza:
64%

Ha nem vállaltál volna második gyereket, az elsőnek jutna 14 ezer ilyen alapon. Érdekes, hogy akkor probléma a férjed gyűjtögetése a keresztlányának, amikor te szülni fogsz. Ha ennyire piszkálja a csőröd 7000 forint, akkor te mi a búbánatnak szülsz két gyereket? Egy undorító kreatúra vagy a pénzéhségeddel együtt. Lehet magatokat képezni, jobb állást vállalni, így több jut a ti gyerekeiteknek. Nem, neked lenne pofád inkább egy kislány pénzét levenni, amit a férjed szívesen ad annak a gyereknek.

Szerintem a némber szót rólad alkották.

2020. máj. 14. 13:49
 38/82 anonim ***** válasza:
59%
Így van a kislány Bem tehet róla, hogy nálatok hány gyerek van és hogy éltek. Ahelyett hogy szültél volna mégegyet képezhetted is volna magad és akkor most az elsőnek dupla annyi lenne mint a keresztlánynak.
2020. máj. 14. 13:58
 39/82 A kérdező kommentje:

Nálunk mindig a testvér a keresztszülő, úgy illik. Előtte se volt szoros a kapcsolat.

És hagy döntsük el mi a férjemmel mennyi gyereket akarunk.

2020. máj. 14. 14:09
 40/82 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező, te egy nagyon ellenszenves nő vagy!

Kérdésedre a válasz: mondd meg ferjednek, hogy semmibe nézed az ő akaratát, és a keresztlanyának szerinted nem jár az a pénz. Örülni fog

2020. máj. 14. 14:29
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!