Nagyon szar ember vagyok, kérlek nyugtassatok meg? 16f A többi lent
Figyelt kérdés
Sziasztok. 16 éves vagyok a nagyszüleim nevelnek 11 éves korom óta. Nekem ők a legfontosabbak és egyedül ők szerettek engem igazán ebbe a sz#r életbe. Szakmát tanulók jelenleg másodikos vagyok. A munkások gyakorlaton kéthetente egy hetet vagyok folyamat csesztetnek és kibeszelnek, gúnyolódnak, csak mert nem értek ezekhez a dolgokhoz . Nem ismerem a szerszámokat meg semmit. Azért nem írom le mit tanulók mert szeretnék incoba lenni. Sok lemondással járt az hogy ők magukhoz vettek nyugdíj mellett dolgoznak stb. Én nem akarok szakmát de felfogtam hogy muszáj mert akarják hogy elvégezzem és tisztábban vagyok azzal hogy ez a minimum. De gyomor idegen van az egésztől már. Annyira féltem hogy ma nem is mentem be. Elmentem orvoshoz mondtam neki hogy hányinger és hasmenés. Erre elküldött covid tesztre. Szegény papámnak kell elvinnije. Tiszta idegek én miattam aggódnak meg minden. Nekem meg hatalmas bűntudatom van az egész miatt. Nem ezt érdemlik.... Úgy érzem hogy csak gondot okoztak azoknak akiket a világon a legjobban szerettek. Kérlek szóljatok hozzám valamit. A véleményetekre vagyok kíváncsi.2021. nov. 9. 14:29
51/52 anonim válasza:
Annyit fűznék még hozzá, hogy amiért keményen megdolgozol, azt mindig nagyra fogod értékelni. Nehéz elkezdeni, de amint meglesznek az első sikerélményeid a sulival, máris könnyebben fog menni, utána pedig minden lépés ahhoz a bizonyos jogosítványhoz vezet. Ne ragadj le abban a hitben, hogy itt neked most megállt az életed. Lesz neked egyszer saját házad, megismerkedsz majd valakivel és családod is lesz, ha akarsz. Akkor meg azért fogsz dolgozni, hogy róluk gondoskodj, nyugi, nem ez a szakma meg a műhely lesz az életed középpontja, ez csak egy eszköz lesz, amit tudnod kell használni. :)
52/52 anonim válasza:
Először is, ne lovald bele magad a drámába! Nem te vagy az első, akinek egy kis hazugsága rosszabbul sült el, de mint előttem is írták, nem történt semmi jóvá tehetetlen. És neked sem ez lesz az utolsó hülyeség, amit az életben elkövetsz, hidd el lesz még sok, mint mindenkinek.
Beszélj a nagyszüleiddel! Mondd el nekik, amit nekünk leírtál. Hogy mennyire bánt, ami történt, hogy nem akartál ilyen gondot okozni. Hogy tudod, hogy szeretnek téged és jót akarnak neked, és te is szereted őket. Azt írtad, csendes gyerek vagy, gondolom nehezen nyílsz meg, de vegyél most erőt magadon, hidd el, jól fog nekik esni, hogy bizalommal vagy hozzájuk.
És írd meg, mi lett!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!