Nagyanyámék,akárhányszor megyek haza látogatóba,mindig elvárják,hogy adjak nekik pénzt. Amint megkapták,utána jó,hogy itt voltál,jobb ha mész van..Miért csinálják ezt? (ők neveltek fel).
Figyelt kérdés
Amikor a barátommal mentünk,első alkalommal is, addig bunkók voltak,míg a nekik szánt pénzt meg nem kapták,és ez a barátomnak is feltűnt. Még ő mondta itthon,hogy utána nagyanyám mennyivel barátságosabb lett. Miért ennyire pénz éhesek? Idős korukra is mindig azt hajtogatják,hogy másokat befizetnek a gyerekeik nyaralni,meg helyekre (ő nem menne mert nem is tudna a térdei miatt), mégis állandóan zsarolgat, meg ilyen-olyan ürüggyel pénzért kuncsorog. Előtte az volt a bajuk,miért vagyok még otthon velük majdnem 30 évesen, most meg a 7. bőrt is lehúznák rólam.Ha nincs belőlem haszna, nincs segíteni való munka, akkor nem is hív csak akkor amikor segítség kellene, mind anyagilag mind segítséget illetően. Szolgának szülték a saját gyerekeiket is,meg engem is azért neveltek fel,hogy legyen akit nyúzhatnak? És a legrosszabb,hogy tudja,hogy érzelmileg meg tud zsarolni..tegnap 21:16
1/7 anonim válasza:
Ezek után nem mennék hozzájuk, nem keresném a társaságukat.
2/7 anonim válasza:
Ne öregedj mert, mert visszakapod.
Utánajártál, hogy mi az oka? Van gyógyszerük? Mennyi a rezsijük? Orvos látta őket?
Fűtés? Ruházatuk, stb?
A szüleid nem segítik őket?
Tudsz arról, hogy törvény van a szülőtartásról?
3/7 anonim válasza:
Ha érzelmileg meg tudnak zsarolni, nincs értelme a kérdésednek. Senki nem fog neked önbizalmat adni a neten. Ez nem így működik.
Marad így minden. Neked kell változtatni.
4/7 anonim válasza:
Írod, hogy 30 évesen még velük laktál. De miért? Akkor kértek tőled pénzt? Mire költöttél akkor? Nem lehet, hogy azt szeretnék tőled,hogy kárpótold őket egy kicsit,hisz bárhogy is nézzük éveket éltél a nyakukon felnőttként. Nagyanyád lehet úgy gondolja,hogy eddig ő segített rajtad,most te is rajta. Tudom,tudom. Te fizetted a rezsit,a nagybevásárlást, meg mindent.
5/7 anonim válasza:
2 menj ám a francba!
Nem is az a fő baj, hogy kérnék hanem hogy utanna hazaküldik!
6/7 anonim válasza:
Nézz utána, hogy mennyi is nyugdíjuk, utána gondold át a dolgot.
7/7 anonim válasza:
Teljesen mindegy, hogy mennyi a nyugdíjuk, hogy ők nevelték-e, és hogy hány éves koráig élt náluk a kérdező. Kultúrember ha rászorul az anyagi segítségre, akkor leül ezt megbeszélni a szeretteivel, és KÉR, nem pedig követelőzik meg zsarol. Én még az atyaúristent is úgy köpném pofán, hogy a szeme kiégne, nemhogy a nagyszülőt, ha így bánna velem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!