Kint voltam Németországban dolgozni,de 3 hónap után hazajöttem. Mindenki tudta,hogy kimentem,de hogy hazajöttem,és elköltöztem másik faluba,csak a nagyszüleim.Kértem őket,hogy ne hazudják,hogy kint vagyok, ennek ellenére csinálják. Mit tegyek?
Amikor ujra meglatogatod oket, es beszelsz a falubeliekkel, mond meg hogy haza jottel, es szolj a nagyszuleidnek, hogy megmondtad xy-nak, hogy haza jottel. Nem kell tudniuk mikor. Ha kerdezik: most.
Igy sem te sem a nagyszuleid nem lesznek kellemetlen helyzetbe.
Állj bele!
Nyugodtan menj haza és ha kérdik, akkor legyél őszinte.
Más hazudozásaiért nem neked kell vállalnod a felelősséget...
Egyébként azt sem értem, hogy a kérdezőnek miért is kellene bárkinek is bármit magyarázkodnia?!
Hazajöttem, mert már nem akartam tovább kint lenni, ennyi!
Ha meg tovább faggatnak, akkor menjenek ki és majd ők is meglátják!
5
Miert keveredjen egyik hazugsagbol a masikba? Teljesen felesleges. Csak mondja akkor hogy haza jott (mint latjak) es kesz. Nem erezte ott jol magat. Ennyi. Caloban senkinek semmi koze hozza. De falun tudom, hogy ez maskepp mukodik.
Es persze az se jo, ha a nagyszuleit hozza kellemetlen helyzetbe. Persze az ő hibajuk, de akkor is a nagyszulei, akik ott elnek.
Nem kell ennek nagy feneket keriteni. Nem volt jo, hazajott. Ennyi. Ha pusmogni akarnak igy is ugy is fognak. Nem kell vele foglalkozni. Majd megunjak.
7-es, az a baj, hogy vannak olyan kiváncsiskodós emberek, hogy belemásznak az ember (vagy nagyszülő) arcába, és faggatják. Mondhatod, hogy semmi köze, de akkor az megint egy okot ad, hogy terjesszen valami baromságot, hisz titkolózás van, mi lehet mögötte. Én biztos valami kegyes érvvel jönnék, amivel lenyugszik mindenki, falun ne terjedjenek hülye hírek senkiről.
(Tesóm osztálytársa megállított egyszer a buszmegállóban - Budapest - , kedves lány, de kotnyeles. Hogy vagy, hogy van a tesóm... Aztán kiböki, Te, az igaz, hogy tesód börtönben volt? Én meg mivan? :O Na, hát ilyen hülyék is vannak.) Én nem szeretném, hogy a hátam mögött rosszat mondjanak, a kérdező is inkább előzze ezt meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!