Meghalt a nagymamám, egy hónap múlva esküdnénk. Lefújnátok?
Figyelt kérdés
Lagzit, táncot nem terveztünk, szűk család + pár barát, szertartás után ebéd, kb 15 ember. Ti elhalasztanátok?2014. okt. 10. 13:01
2/12 anonim válasza:
Nem tudom, attól függ hogy érezném magam. Talán későbbre halasztanánk, a párom biztosan megértené.
3/12 anonim válasza:
Nem halasztanám el. A nagyid sem szeretné, hidd el.
Részvétem
4/12 anonim válasza:
Részvétem.
Valószínűleg nem, pláne ha mulatságot egyébként sem terveztetek.
Tudod, a nagymama sem akarnák, hogy miatta ne tartsd meg!!!
5/12 anonim válasza:
Így nem halasztanám el, ha lagzi is lett volna, akkor igen.
6/12 anonim válasza:
Nem, esetleg pár szóban megemlékeznék róla is, de úgy hogy ne gyász szertartásba forduljon a lagzi.
7/12 anonim válasza:
Részvétem!
Mivel nem lesz “ereszdelahajamatdáridó“ így nem halasztanám el.
9/12 Ügyet Lenke válasza:
Egy hónap alatt enyhül kicsit a gyász, fájdalom, úgy ahogy előttem írta aki jobban tudja, emlékezzetek meg róla, s ha nagy mulatság nem lesz azért a ti napotok és valószínú mama sem szerette volna ha halasztjátok. Részvétem.
10/12 anonim válasza:
Nem halasztanám el, főleg, hogy nem lesz nagy buli utána.
Én speciel még akkor sem halasztanám el, ha nagy lagzi lenne (pedig imádom a nagymamámat) Tudom, hogy ő annak örülne a legjobban, ha a kedvenc unokája férjhez menne és biztosan nem szeretné, ha miatta csúszna az esküvő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!