Feleségek/hölgyek! 4 hónap munkanélküliség okot ad arra hogy egy férfit kidobjatok?
Egyáltalán nem, ha folyamatosan keresi és igyekszik megragadni minden lehetőséget.
A hajlandóság hiánya azonban igen, akkor 1 hónap is.
A munkanélküliség alapjában nem.
Az viszont igen, ha ezután nem tesz semmit azért, hogy munkája legyen, vagy nem segít semmit a házimunkában, mert "az a nők dolga", esetleg a maradék pénzét elszórja kocsmában, stb stb.
Ha nem vagytok gazdagok, arra az időszakra egy férfinak bármilyen munkát illenék elvállalni. Havonta egy teljes fizetés kiesik, ami sok estben nagy gond forrása.
Ha kihagyna nevetséges kifogásokkal valamit -mert alacsonyabb beosztású- mint a korábbi ki kell dobni.
az én párom 2 honapig volt munkanelkuli... nem hagytam el mert kereste,és tudtam hogy nem konnyu,nem csak ült és nezett ki a fejebol.. regota dolgozik,kb 1 hetig nem keresett, ( azaz járkált elkuldte az onéletrajzot sok helyre meg igy ) na szóval 1 hetig kicsit pihent.. 17 eves kora ota folyamatosan dolgozik.. kicsit kikapcsolodott.
mostmár van munkája,jol keres,halistennek.
Nem. Te talán kidobnál egy beteg embert, csak mert beteg és nem tud dolgozni? Ennyit jelent a holtomiglan?
Az más tészta, ha jól láthatóan nem is akar dolgozni, és közben szó nélkül elkölti a család pénzét, hogy a gyerekeinek sem jut ennivalóra, ruhára, cipőre sem. A négy hónapot sem várnám meg.
Biztos, hogy nem. Volt, hogy egyszerre lettünk munkanélküliek, hála az égnek 2 héten belül találtunk munkát mindketten újra. Most ilyenkor mi van?
Nem azért mentem hozzá, hogy az első gondnál sz.ban hagyjam. Együtt oldjuk meg. Ha nem is akarna keresni, az más lenne, ott lehet, nem is várnék 4 hónapot, nem is tudnánk megélni az én fizetésemből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!