Nagyon szar ember vagyok, kérlek nyugtassatok meg? 16f A többi lent
Meglepően kedves embernek tűnsz. Nagyszülőknek nyugodtan mond meg, hogy a tünetek szerinted idegességtől erednek, nem fertőzés.
A munkatársaidról már nem vagyok jó véleménnyel. A kezdőket segíteni szokás, ha nem fér bele az idejükbe, akkor meg maximum kerülni, de nem kibeszélni. Amit ajánlok, hogy kérdezzél tőlük, illetve otthon nézzél utána dolgoknak interneten (pl. szerszámok neve).
Arról a legkevésbé se tehetsz, hogy a hülye orvos minden alap nélkül covidtesztre küldött.
Merjél segítséget kérni. Kéne, hogy akadjon normális a tanulók között is, de mindenesetre legalább az oktatótól. Ha tavaly alig volt gyakorlat, honnan kéne tudnod a szerszámokat? Amit nem tudsz, kérdezd meg.
Valami más szakmához (mármint amit iskolában képeznek, mert a sofőr nem olyan) lenne kedved? A nagyszüleidet megkérve még átmehetnél egy másik intézménybe, ami jobban érdekel. Igaz, hogy tovább tart, de legalább azt tanulnád, amit szeretsz.
Nekem a szüleim ilyenek. Haszontalan gyermek vagyok de sosem mondtak le rólam mégha az lett volna a logikus választás.
Szóval ne aggódj emiatt. Megcsinálod a képzést és utána a jövőben még bármi lehetsz ha esetleg mást akarsz csinálni. Ez amit most tanulsz mindenképpen jó egy kezdőtervnek. Hogy el tudd tartani magadat. És hogy esetleg tudj adni a nagyszüleidnek is belőle ha esetleg nem jönnek ki jól a nyugdíjukból :).
Az osztálytársaidat meg szard le. Minden kezdő béna és minden kezdőnek kell sok segítség. Te magad miatt vagy ott és ők elmehetnek az anyjukba.
Köszönöm nagyon jól esnek e szavak.
Külső gyakorlatom van az úgynevezett oktató a főnök aki nem is tanít és ugyan olyan türelmetlen mint a munkások. Az oktatás az hogy a munkásokkal ki megyünk egy munkához eddig csak építkezés és elvárják hogy úgy funkcionáljal mint egy segéd munkás. A hét és fél óra csak álom mert 7-16 ig ott vagyok. Egyetlen egy diák van rajtam kívül de neki szakmája van már és felnőtt ráadásul.
15-ös: Két dolog akkor ezzel kapcsolatban. Ha béna vagy akkor próbáld meg azzal ellensúlyozni hogy extrán dolgozol, próbálkozol.
A másik hogy sose félj tanácsot kérni másoktól. Pl. attól a másik diáktól.
Azt is jó néven veszik ha el akarsz tanulni egy-két új trükköt a mesterségről.
Szia!Ez Magyarország itt a szekírozás nagyon nagy divat.Szerintem próbálj ne törődni velük hadd nevessenek rajtad ennyi legyen az örömük.
Bird ki valahogy míg be nem fejezed a szakmát,aztán meg azt csinálsz amit akarsz.Az a sofőr dolog nem is rossz ötlet.Nem vagy sz@r ember egyáltalán csak már nem bírod a b@szogatást és ez érthető is.Elmégy a tesztre aztán ennyi.Ha mégy újra gyakorlatra próbálj rajtuk átnézni mintha ott sem lennének vagy röhögj a képükbe
Probáld kizárni, h mennyire bunkók veled, es nond azt neki, h ne haragudj, de tudnal segíteni? Nemtudom mik a szerszamok nevei? Vgy mikor kint vagytok a helyszínen kerdezz!!!! Higy ez es mi? Lehet h eleguk lesz, de szard le. Csak arra fókuszálj, h igenis jó akarsz lenni ebbe a szakmába is, még ha nem is ez lesz akár a főállásod... Merj kérdezni, es szard le őket. Arra fokuszalj közben akiket szeretsz, es tudatositsd magadban, h kik a fontosak számodra, es csak azokra fokuszalj.
A haziorvossal is legyél inkabb öszinte. Mond azt, kivagy a gyakorlati helytől es ugy gondolod psziches eredetü. Max ne menj el a tesztre es hivd fel masnap, h te ugy gondolod, tudod, h emiatt van az egesz es nem covid. Vannak pszichoszomatikus dolgok is... Ugyh erről már hallott az orvos. Vgy legalább is kellett hallania. Szóval ha még nem vltl teszten, akkor mond el mindenkinek h miért van ez a szitu most. Egyebkent a nagyszüleid is voltak fiatalok, biztos, h ök is füllentettek már, mert a helyzet úgy kivánta. Nem vgy szar ember. Nyugi.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!